Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Dobro veče
Reci joj da nece isprobati pendrek.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ne mogu, vec jeste 

- Day Walker
Izgleda da je hokaj nije dovoljno ispendrekao! 

Brzine idu u H-a !!!

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Daj Hokaje otvori posebnu temu o svom ljubavnom zivotu, da bude preglednije, a dobro je i za pretrazivace 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
"Ljubavni jadi požarevačkog policajca" 

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Rani jadi policajca iz provincije. 

- Day Walker
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Kako dobar film.branja napisao:Novi serijal "Cao Inspektore"
Poslato sa Lumia 925

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ljubavni život Budimira Trajkovića ili "a zvala se jednostavno..." 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
E da ga jebem, otisao malo pre a oni rade popis.
Tako da sam djoku mogao da pricam. Rekao sam joj da mi donese sutra uvece fles moj sto ostao kod nje, da cu da dodjem da ga pokupim i otisao. Tako da cu morati sutra uvece ukratko da popricam. Sukurac. Tek sutra uvece mogu da pisem kako proslo. Vidim da vam interesantna moja tema, pa ajde da ispisem jos malo
@nuk Ma sve je to proslo ok, ali nije bas za javni forum
@Rakhil E jos mi to fali, tema o mom ljubavnom zivotu
Ne znam ni ja sam vise sta da mislim. Danas sam se iznervirao i bilo mi lakse, a sad mi je nekako zao. Jebem samo sebe sto sam takav... A onaj njen bivsi me iznervirao samo tako, rekla mi da je juce upao kod nje u stan i OTEO joj telefon iz ruke sav iznerviran, zato sto smo ja i ona bili zajedno. Kao fora ja ne mogu vise ovako bla bla. Brate tu sam prso, trebao sam da posaljem IJP odma da mu isprevrce kucu zbog toga, ej bre da l' to normalno. A problem je opet sto ona nece da mi da da resim to, a dokle god ona sama ne zeli da se stvari srede i da gura dalje ja mogu da se trudim koliko hocu i dzabe.
I nervira me sto nece da prica lice u lice nego samo posalje SMS, i koliko god se trudio nece da mi objasni razlog zasto odjednom okrenula misljenje 180 stepeni i nece nikog oce da bude sama. Jedan deo mi govori teraj u kurac i idi dalje a drugi deo me je zao.... Msm, skoro sam siguran sta je problem ali dokle god ona nema zelju da se to resi, nema vajde.

@nuk Ma sve je to proslo ok, ali nije bas za javni forum

@Rakhil E jos mi to fali, tema o mom ljubavnom zivotu

Ne znam ni ja sam vise sta da mislim. Danas sam se iznervirao i bilo mi lakse, a sad mi je nekako zao. Jebem samo sebe sto sam takav... A onaj njen bivsi me iznervirao samo tako, rekla mi da je juce upao kod nje u stan i OTEO joj telefon iz ruke sav iznerviran, zato sto smo ja i ona bili zajedno. Kao fora ja ne mogu vise ovako bla bla. Brate tu sam prso, trebao sam da posaljem IJP odma da mu isprevrce kucu zbog toga, ej bre da l' to normalno. A problem je opet sto ona nece da mi da da resim to, a dokle god ona sama ne zeli da se stvari srede i da gura dalje ja mogu da se trudim koliko hocu i dzabe.
I nervira me sto nece da prica lice u lice nego samo posalje SMS, i koliko god se trudio nece da mi objasni razlog zasto odjednom okrenula misljenje 180 stepeni i nece nikog oce da bude sama. Jedan deo mi govori teraj u kurac i idi dalje a drugi deo me je zao.... Msm, skoro sam siguran sta je problem ali dokle god ona nema zelju da se to resi, nema vajde.