H4wkeye napisao: Sto je najgore imas stvarno ovakvih retarda. Pa kad ga zaustavis on krene da se kurci, dok ne dodje IJP. Onda posle svi pognute glave i ne smeju u oci da gledaju.
H4wkeye napisao: Sto je najgore imas stvarno ovakvih retarda. Pa kad ga zaustavis on krene da se kurci, dok ne dodje IJP. Onda posle svi pognute glave i ne smeju u oci da gledaju.
I šta kad dođe IJP?
Onda se svi ucute i postanu fini Nema batina, ne sme to dok ne pruze otpor. Ali vide da je djavo odneo salu, cim se oni pojavljuju.
Ja sam trazio panduru da zove interventnu, kada mi je rekao da bi me oni odmah polomili za moje ponasanje, plus sam se svadjao sa njima par puta, a ja sam niko i nista. Sve je to kako ga dozivis.
Vecini ljudi nije dovoljno dosadno da se sa njima raspravljaju i svadjaju, pa su u fazonu pusti budale, kao i ja 99% puta, ali onda dodje taj jedan trenutak kada popizdis zbog bahatosti i kurcenja policije, kao da su mafijasi.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
To je vise zastrasivanje nego stvarna pretnja. Mislim, ima i takvih, to je sve precutno dobije neko sljagu, samar itd... da se ne lazemo. Ali ne bi smelo. I razumem te, ima stvarno policajaca koji se izdrkavaju nazalost...
Pa OK je to, poneki put, ima podršku kod kolega. Nisu ih sada nešto prebili mučki. Poneki šamar i šljaga onako stoji horda iza...
Što bi Velja iskusno rekao, "Da ste malo kraduckali pa da razumem"
Tako i ovo, da su malo šamarali pa da bude OK.
More... Banda je banda, bila crvena ili plava, žuta ili druge boje, sve je to po istom principu. Možda jednog dana počnu da rade svoj posao i služe građanima što su potpisali...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Taman je Next prestao da se loži na njih kad eto tebe
@Dusan Pa realno u vecini situacija tako ispadne. Mada ja vise verujem u diplomatiju i obostrano postovanje, tada mozes da smiris situaciju bez ikakve rasprave i sile. Ako ti postujes njih, oni ce i tebe u vecini slucajeva. Jedini koji nisu u tom fazonu su ovi ulicari.