Zimske gume - da ili ne?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Zimske gume - da ili ne?
Gagec, šta će tebi Wintera? Tebi trebaju neke off-road gume. 

Širim haos!
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Одг: Zimske gume - da ili ne?
Tigar je krajnji domet kupca bivše srednje klase sa okrnjenom platom od države ...
Послато са LG-D373
Послато са LG-D373
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Koji ce tih 2k dinsa razlike do sledece gume da popije ili pojede prvom prilikom.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Tema je o zimskim gumama, za diskusiju o propasti srednje klase i okrnjenim platama preporucujem "Zasto je Srbija tu gde jeste"
Da ne pominjem da obicno nije ni 1000 dinara razlike na 4 gume.

Da ne pominjem da obicno nije ni 1000 dinara razlike na 4 gume.
Ej bre, 2 po 2, pa Iphone6+dragvorl napisao:Koji ce tih 2k dinsa razlike do sledece gume da popije ili pojede prvom prilikom.

Nekad je bila, i to ne tako davno, pa valjda po navici. Ja i dalje tvrdim da nije toliko loša koliko se kritikuje.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
I ja kazem nije toliko losa koliko se kritikije jer i nije prava zimska guma vec solidna all season guma zgodna za celu godinu .
Послато са LG-D802
Послато са LG-D802
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Zgodna za celu godinu? Na koju gumu ti misliš?
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Pa na winter ..
Послато са Tesla_Tablet_785 уз помоћ Тапатока
Послато са Tesla_Tablet_785 уз помоћ Тапатока
Ja na Astri imam winter1 i za normalnu vožnju su ok. Prosla zima nije bila neka, a tokom leta su bile ok, nisam imao nikakvih neprijatnosti.
Svakako, da sam platio regularnu cenu gume (imao sam neki popust na winter1), gleado bih da dam malo više za neku drugu gumu jer kad se trošak podeli na period korišćenja - razlika nije neka...
Svakako, da sam platio regularnu cenu gume (imao sam neki popust na winter1), gleado bih da dam malo više za neku drugu gumu jer kad se trošak podeli na period korišćenja - razlika nije neka...
- carov2
- Kontakt:
E jbg sad...dobija i osobine koje nikada nije imala...
To što se sporo troši nije odlika da je all-season. Ona na niskim temperaturama i ima solidno gripa, po snegu je u samom vrhu uz najbolje zimske gume. Više temperature, a pogotovo kombinacija viših temperatura sa mokrim kolovozom su joj najslabija tačka (najslabija tačka svake zimske gume zapravo, ali kod Winter1 i ostalih jeftinijih guma je to karakteristično).
- carov2
- Kontakt:
Baš tako, bolje je da zima bude bogata, nego da je nema, sneg joj više leži, i manja je šansa da se guma potceni, dok je na suvom suprotno, još ako je auto malo jači, eto problema.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
ovo vam je najbolji opis ove gume
, od kako te znam sa ovih auto foruma
nidzo, bez ljutnje, ali je l imaš kapacitet da shvatiš da tvoj tenak sa 1700 kg nije reper za gume koje će i ostali da koriste? Svake godine ista pričatrojanac napisao:Ja sam bio super zadovoljan sa Winter1 dok me nije izdala. Na snegu je odlična, čupala je samo tako. Ali me izdala na pravcu, pri umerenoj brzini (pratio ostale), ali je padala kiša. Proklizao sam, pobeglo dupe, jedva sam uspeo da ispravim i da udarim auto koji je nailazio iza mene u traci pored. To je bila druga sezona, oko 15-20.000 je prešla.

Kriv je vozač jer je preterao. Trojke, verujem, da nije preterao i u njegovom slučaju je guma problem.ADrei napisao:ja sam sleteo sa puta (tj. izleteo iz krivine) sa novim Continental gumama i quattro-m, jel su krive gume ili je los quattro?
ako se pretera nema te gume koja ce ti pomoci..
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
ADrei, to si lepo i pameto rekao. Imam Winter 1, ovo će biti 5. sezona, sa šarom od 6 mm i razmišljam o zameni. Jednostavno, zimi sa njom moram osetno opreznije voziti. Vozne karakteristike koje je imala prve zime, druge je već počela da gubi. Imam letnji set Dunlop koji je 3 sezone na autu, sa solidnom šarom - ali guma se ponaša identično kao prvi dan.
Imam mogućnosti da iskeširam 250 € za novi set dobrih guma ( i pored redovnih troškova). Ali većina nije u toj mogućnosti pa je Vinter1 "najbolja kuopovina". Nekome čak i polovna....
Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
Imam mogućnosti da iskeširam 250 € za novi set dobrih guma ( i pored redovnih troškova). Ali većina nije u toj mogućnosti pa je Vinter1 "najbolja kuopovina". Nekome čak i polovna....
Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока