Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Re: Dobro veče

Post od Mladen7 »

Eeeee, al zato imaš onu propusnicu za sud-šta god da je to :mrgreen:

Koliko znam obično provere, ako je neko zaboravio vozačku/saob. , ako je sve ok , nikom ništa-sem ako policajcu žena/devojka nije dala sinoć, onda budu :x :kezo:
Da, nezgodno je i pred kraj meseca, ili ako je kraj smene a norma nije ispunjena.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Ne pamtim kad je neko tražio saobraćajnu, sem na granici. Gledaju nalepnicu, eventualno traže vozačku.

Tapatalk
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Meni uvek traze sve al samo pogledaju, ne verujem da bi pravili problem da nema saobracajne al realno bi trebalo
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Za vozacku uglavnom nije problem, ako imas licnu ili nesto tim jos manje. Saobracajna je nesto veci problem.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6012X using Tapatalk
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Jesnom sam zaboravio i nista mi nisu rekli, samo pogledali nalepnicu da vide jel registrovan.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Saobracajna stoji kod mene u novcaniku tako da je zena vec 4 godine nije ni videla, a vozi regularno - doduse nju i ne zaustavljaju uopste.

Ne kapiram koj ce moj panduru saobracajna pored nalepnice, samo smaraju sa tim glupostima.
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Pa dobro na nalepnici ne pise na koga je registrovan auto, lakse im je da vide direktno na saobracajnoj nego da proveravaju.
Poslednja izmena od Kornjaca Rade u 14 Jul 2015, 23:04, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Pa kakve veze ima na koga je registrovan auto? :)
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Stos je u proceni da auto nije ukraden
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Pa mozda je ukraden, otkud znam :), a i jel, sem vlasnika, po zakonu sme jos neko bez ovlascenja da vozi, ima bese ono nesto oko uze familije?
Edit: Pretece Grujic
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Nema sta da ceni, ako treba proveri motorolom za sekund da li je trazen, nocu koga zaustavi malo vise opreza i provere i gotovo. Ja dajem saobracajnu na zenu koja se ne preziva kao ja i ne zivi na istoj adresi, ko da mu nisam ni dao saoberacajnu sa aspekta utvrdjivanja bilo cega.

Nema nista za ovlascenje, moze da vozi ko god hoce bez vlasnika. Ovlascenje je pandurska izmisljotina kad je upravljanje vozilom u pitanju da iznude neki mito. Saobracajna u danasnje vreme nema nikakvog smisla, uzimanje para i opravdavanje birokratskog aparata + poluga za drkanje kad zatreba.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Koliko star auto treba da bude, da mora na sestomesecni tehnicki?
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Pa jel postoji taj sestomesecni tehnicki, zar to nisu samo najavljivali?

Spominjali su za auta preko 15 godina...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Rakhil napisao:Nema sta da ceni, ako treba proveri motorolom za sekund da li je trazen, nocu koga zaustavi malo vise opreza i provere i gotovo. Ja dajem saobracajnu na zenu koja se ne preziva kao ja i ne zivi na istoj adresi, ko da mu nisam ni dao saoberacajnu sa aspekta utvrdjivanja bilo cega.

Nema nista za ovlascenje, moze da vozi ko god hoce bez vlasnika. Ovlascenje je pandurska izmisljotina kad je upravljanje vozilom u pitanju da iznude neki mito. Saobracajna u danasnje vreme nema nikakvog smisla, uzimanje para i opravdavanje birokratskog aparata + poluga za drkanje kad zatreba.
Pa na taj način ocenjuje, ako imaš saobraćajnu to dovoljno govori, jer ipak manji broj ljudi drži saobraćajnu u kolima, bez obzira na prezime i adresu. Ako nemaš onda bi provera bila logična stvar.

Edit:
Nema još šestomesečnog pregleda, ne postoji...
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

nidza napisao:Ne pamtim kad je neko tražio saobraćajnu, sem na granici. Gledaju nalepnicu, eventualno traže vozačku.
Ni meni nisu dugo vremena, a onda u petak veče me zaustavi interventna. Ni ne priđe nalepnici, ali su tražili saobraćajnu. Verovatno im suština bila da provere vozilo, vozača...

A sve je stvar navike. Kao što mi je čudan osećaj ako ne vežem pojas, pa i kao suvozač, isto tako se osećam ako sednem (makar i kilometar vožnje) bez nekog od 3 dokumenta - l.k., saobraćajna, vozačka.

P.S. I mala anegdota sa interventnom. :) Policajac tražio l.k. svih putnik i saobraćajnu. Mi ostali da sedimo na svojim mestima. Prilazi drugi policajac, nosi sva dokumenta, dolazi do mojih vrata (vozač, sedim na vozačkom sedištu) i pita: "Ko je ovde vozač?" :rofl:
Hteo čovek vozačku dozvolu da traži. :kezo:
Odgovori