Koliko znam obično provere, ako je neko zaboravio vozačku/saob. , ako je sve ok , nikom ništa-sem ako policajcu žena/devojka nije dala sinoć, onda budu

Da, nezgodno je i pred kraj meseca, ili ako je kraj smene a norma nije ispunjena.
Pa na taj način ocenjuje, ako imaš saobraćajnu to dovoljno govori, jer ipak manji broj ljudi drži saobraćajnu u kolima, bez obzira na prezime i adresu. Ako nemaš onda bi provera bila logična stvar.Rakhil napisao:Nema sta da ceni, ako treba proveri motorolom za sekund da li je trazen, nocu koga zaustavi malo vise opreza i provere i gotovo. Ja dajem saobracajnu na zenu koja se ne preziva kao ja i ne zivi na istoj adresi, ko da mu nisam ni dao saoberacajnu sa aspekta utvrdjivanja bilo cega.
Nema nista za ovlascenje, moze da vozi ko god hoce bez vlasnika. Ovlascenje je pandurska izmisljotina kad je upravljanje vozilom u pitanju da iznude neki mito. Saobracajna u danasnje vreme nema nikakvog smisla, uzimanje para i opravdavanje birokratskog aparata + poluga za drkanje kad zatreba.
Ni meni nisu dugo vremena, a onda u petak veče me zaustavi interventna. Ni ne priđe nalepnici, ali su tražili saobraćajnu. Verovatno im suština bila da provere vozilo, vozača...nidza napisao:Ne pamtim kad je neko tražio saobraćajnu, sem na granici. Gledaju nalepnicu, eventualno traže vozačku.