Pa da. Do skora je bilo 7 dana.nikaragva napisao:Pre par dana sam podigao deci pasoše. Čekali smo oko tri nedelje, da se izrade.
Dobro veče
Re: Dobro veče
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Meni za ćerku uradili za 2 dana, po hitnom postupku. Za redovan se čeka barem 30.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Kažu 20-30. Po zakonu je do 30 dana pa ćemo videti. Ako ne urade za 20 onda ću da jurim.
Btw na temu koliko policija, a i sud znaju ZOPS:
Komšiju zaustave na Piagio MP3 koje je težak tricikl i napišu mu prijavu jer nema A. On ode u sud objasni da se radi o triciklom koji može da se vozi na A ili B (čl 195. ZOPS-a) i osude ga na 60.000, 14 poena i 8 meseci zabrane A. Nisu ni pogledali ta im je rekao.
Rezultat je žalba koja prolazi 100% jer se stvarno vozi bilo na A, bil na B.
Komšiju zaustave na Piagio MP3 koje je težak tricikl i napišu mu prijavu jer nema A. On ode u sud objasni da se radi o triciklom koji može da se vozi na A ili B (čl 195. ZOPS-a) i osude ga na 60.000, 14 poena i 8 meseci zabrane A. Nisu ni pogledali ta im je rekao.
Boze, koji idioti! Moze li tu da se trazi i odsteta neka, ili barem neka kaznena mera za pandura i sudiju?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Mogu se traže advokatski troškovi za pisanje žalbe. 

Koji su proizvoljni ili te ujebu sa fiksnom tarifom?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Zavisi od toga dali notar overi žalbu. 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jeste, pa na šta bi ličilo da postoji kaznena mera za sudiju zbog neke tamo odlukice. Ukine se odluka i zdravo. Sudija nema nadređenog. Ni predsednik suda ne može ništa da ga natera.Xepoj87 napisao:Boze, koji idioti! Moze li tu da se trazi i odsteta neka, ili barem neka kaznena mera za pandura i sudiju?
Sent from my Sony
Uvek je po advokatskoj tarifi.Xepoj87 napisao:Koji su proizvoljni ili te ujebu sa fiksnom tarifom?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A za sta su mu izrekli zabranu?Paja napisao:Kažu 20-30. Po zakonu je do 30 dana pa ćemo videti. Ako ne urade za 20 onda ću da jurim.

Btw, to je katastrofa, ko zna koliko ljudi ima koji tako popuse kaznu i to ozbiljnu zbog njihovog (ne)znanja...
Zabrana jje samo za A. Bar nešto u uboli.
Prekršaji su crna rupa. Toliko neznanja da se čak i ja često frapiram.
Prekršaji su crna rupa. Toliko neznanja da se čak i ja često frapiram.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sto Rakhil kaze, ne iznudjuj coveku pare na foru.H4wkeye napisao:Mora da postoji ovlascenje da bi neko trece lice vozilo tvoj auto.

Ne mora da postoji ovlascenje, ja sam skoro godinu dana vozio auto koji se vodi na (bukvalno) trece lice i to bez ovlascenja, jer je onaj od koga sam kupio auto vozio na ovlascenje, pa sam ja sa ovim sa ovlascenjem napravio kupoprodajni ugovor na osnovu koga sam kasnije platio porez i preneo auto na svoje ime. Dva/tri pandura su me pitala za ovlascenje i nijedan nije uspeo da mi uzme pare.

Pa kada mene zaustave carevi u Despota Stefana u 1 ujutru, da mi pisu kaznu za zutu traku... Kada sam mu pokazao znak ispod kog je parkiran, car mi ladno kaze, da, to nije sada zuta traka, ali je zuta strelica za pravo 
Urose, nego kako, nego treba da odgovara, pogotovo neko ko je toliko jebenp nesposoban, da mu se ceo posao svodi oko zobsa i on ga.ne zna, a sadrzi fazon pola jednog ispita na faksu.
Sent from my Sony

Urose, nego kako, nego treba da odgovara, pogotovo neko ko je toliko jebenp nesposoban, da mu se ceo posao svodi oko zobsa i on ga.ne zna, a sadrzi fazon pola jednog ispita na faksu.
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 15 Jul 2015, 11:30, izmenjeno 1 put ukupno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nije poenta ko je kako vozio, posto uvek moze svasta da prodje, vec da za ovo ne postoji nikakav pisani osnov 
Pajo, najsladji prihod
Samo da ne bude da zalbu otprde...

Pajo, najsladji prihod

Samo da ne bude da zalbu otprde...
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Stvarno je ova prijava za vožnju mp3
Nego ima još glupljih primera, na trajkovima -2 točka nazad jedan napred- izdaju i tablicu kao za automobil, postoje još neke odredbe da bi trajk mogao proći tehnički, raspon glavnih farova itd- ugl slično kao za četvorotočkaše, a znam da je bilo par slučajeva isto oko kategorije
Kako bi uživo izgledalo ubeđivanje dal treba ovlašćenje ili ne između H4wkeyea i ponekih

Nego ima još glupljih primera, na trajkovima -2 točka nazad jedan napred- izdaju i tablicu kao za automobil, postoje još neke odredbe da bi trajk mogao proći tehnički, raspon glavnih farova itd- ugl slično kao za četvorotočkaše, a znam da je bilo par slučajeva isto oko kategorije

Kako bi uživo izgledalo ubeđivanje dal treba ovlašćenje ili ne između H4wkeyea i ponekih