Dobro veče
Re: Dobro veče
Ja se već osećam pomalo nenormalno, biće baš zeznuto.
Nesto mi se cini da ce danas biti "lakse" nego juce
Ako nista drugo pirka vetar
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
Ako nista drugo pirka vetar
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
Gledas Renoe po oglasima ?Velja napisao:Ja se već osećam pomalo nenormalno, biće baš zeznuto.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Do pre minut je bila dobra bleja u hladovini u bloku, ali sad već postaje nezgodno.
Da kuće nisu klimatizovane moglo bi da se ladi pivom iznutra. Nekako bi se preživelo, a i Sava je tu. Iz vremena pre klima mi nije bilo strano da se bacim u Savu na 10 minuta i sednem na pivo u Gusar. Dobra stara vremena.
Tapatalk
Da kuće nisu klimatizovane moglo bi da se ladi pivom iznutra. Nekako bi se preživelo, a i Sava je tu. Iz vremena pre klima mi nije bilo strano da se bacim u Savu na 10 minuta i sednem na pivo u Gusar. Dobra stara vremena.
Tapatalk
Milos napisao:Gledas Renoe po oglasima ?Velja napisao:Ja se već osećam pomalo nenormalno, biće baš zeznuto.

Još gore, jutros me prate gde god krenem, stalno su mi u retrovizoru... Sačekaću veče na sigurnom

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Dobar dan.
Od 20. do 26 jula doći će do preusmeravanja saobraćaja sa osnovne trase auto-puta na parking i kroz parking, radi sprovođenja kontrole saobraćaja od strane MUP Republike Srbije.
Kontrola saobraćaja će se sprovoditi tokom dana, od 07.00 do 20.00 časova na državnom putu prvog A reda (auto-put E-75), na deonici Feketić - Novi Sad, u smeru Subotica - Novi Sad, kod Siriga, između petlje Vrbas i petlje Zmajevo, dok će se uveče i noću, od 20.00 do 07.00 časova, saobraćaj odvijati punim profilom auto-puta. Preusmerenje će biti vidljivo označeno odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom i barijerama.

Od 20. do 26 jula doći će do preusmeravanja saobraćaja sa osnovne trase auto-puta na parking i kroz parking, radi sprovođenja kontrole saobraćaja od strane MUP Republike Srbije.
Kontrola saobraćaja će se sprovoditi tokom dana, od 07.00 do 20.00 časova na državnom putu prvog A reda (auto-put E-75), na deonici Feketić - Novi Sad, u smeru Subotica - Novi Sad, kod Siriga, između petlje Vrbas i petlje Zmajevo, dok će se uveče i noću, od 20.00 do 07.00 časova, saobraćaj odvijati punim profilom auto-puta. Preusmerenje će biti vidljivo označeno odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom i barijerama.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Nije vruće kao juče, juče auto pokazivao 39-40 u zavisnosti od dela grada, isto izmedju 13-14h, danas 35. Juče nije bilo govora bez klime voziti, danas može da se podnese.
Ala sipate u ovoj temi
Elem, meni ta bela mast treba za onaj unutra mehanizam koji pomera noževe.
Same noževe podmažem uljem za lanac

Elem, meni ta bela mast treba za onaj unutra mehanizam koji pomera noževe.
Same noževe podmažem uljem za lanac

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Zvanično merenje sa sajta HMZS, kaže da je u BG 36C (toliko je pisalo i juče). Jedino logično objašnjenje je da oni lažu i da je juče bila viša temperatura tj. blizu 40C (a da namerno nisu hteli da je prikažu, ne bi im bilo prvi put).Uroš S. napisao:Nije vruće kao juče, juče auto pokazivao 39-40 u zavisnosti od dela grada, isto izmedju 13-14h, danas 35. Juče nije bilo govora bez klime voziti, danas može da se podnese.
nikaragva,
najbolje bi bilo da sve podmazuješ tom silikonskom mašću jer ona ne "kopni" tj. neće nestati/osušiti se posle npr. mesec dana a to ulje hoće (malo-malo pa ga moraš dodati).
Oni mere temp u tim meteoroloskim kucicama, hlad, van grada valjda. Na RTLu su juce objasnjavali to, tipa zvanicna temp za zagreb 37, a na putu u gradu 51C, ono sto mi osetimo je negde izmedju.maxer napisao:Zvanično merenje sa sajta HMZS, kaže da je u BG 36C (toliko je pisalo i juče). Jedino logično objašnjenje je da oni lažu i da je juče bila viša temperatura tj. blizu 40C (a da namerno nisu hteli da je prikažu, ne bi im bilo prvi put).Uroš S. napisao:Nije vruće kao juče, juče auto pokazivao 39-40 u zavisnosti od dela grada, isto izmedju 13-14h, danas 35. Juče nije bilo govora bez klime voziti, danas može da se podnese.
Pa uvek posle šišanja je očistim i podmažem.
A šišanje znači nas trojica, mama ide u salon
A šišanje znači nas trojica, mama ide u salon

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Scuderia,
o tome smo već komentarisali na predhodnoj i ovoj stranici, ukratko: godinama već pratim zvanično merenje temperature u Zaječaru (na sajtu HMZS) i u torku radnog vremena je često upoređujem sa meračem temp. u kolima (službenim i privatnim), i temp. se uglavnom poklapa sa mogućim odstupanjima +/- 1C.
Evo odmah trenutno stanje:

A zvanično merenje u 15h je:

Kao što vidiš, merenje temperature se poklapa (bar u Zaječaru). Auto mi je do 14h bio na suncu a sada je hauba i šoferka u delimičnoj senci krošnje drveta, ostatak je još na suncu. Auto stoji u mom dvorištu i vidi se na slici da je karton stavljen sa spoljne strane šoferke, kao zaštita od sunca.
o tome smo već komentarisali na predhodnoj i ovoj stranici, ukratko: godinama već pratim zvanično merenje temperature u Zaječaru (na sajtu HMZS) i u torku radnog vremena je često upoređujem sa meračem temp. u kolima (službenim i privatnim), i temp. se uglavnom poklapa sa mogućim odstupanjima +/- 1C.
Evo odmah trenutno stanje:

A zvanično merenje u 15h je:

Kao što vidiš, merenje temperature se poklapa (bar u Zaječaru). Auto mi je do 14h bio na suncu a sada je hauba i šoferka u delimičnoj senci krošnje drveta, ostatak je još na suncu. Auto stoji u mom dvorištu i vidi se na slici da je karton stavljen sa spoljne strane šoferke, kao zaštita od sunca.
Focus je tacan sto se tice temp.
To je jedini info u koji imam 100% poverenja u Fokusu 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
LJUBAV NA PRVI POGLED: Originalan način Beograđanina da pronađe devojku iz trole
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/576526 ... u-iz-trole
Pomoz'te coveku
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/576526 ... u-iz-trole
Pomoz'te coveku