320d za Q5
Re: 320d za Q5
Tex druze nemoj da se ljutis
Ja cu ti dati jedan savet tj. predlog kako bih ja uradio.
Vidim da ti je merak za Q5 a alternativa je X3 zbog povoljnije zamene.
Naravno, doplata je jako velika i to te dovodi u dilemu da pravis kompromise.
Uzmi lepo i istestiraj X1 i CX5 te ako ti se neki od njih svidja, kupuj i zaboravi na Q5 ili ces stalno biti u dilemi "e sta bi bilo da sam uzeo Q5..."
U protivnom stavi tvoj auto u oglase pa kad ga prodas ganjaj neki polovni ili test model Q5 ili X3 i resen problem

Ja cu ti dati jedan savet tj. predlog kako bih ja uradio.
Vidim da ti je merak za Q5 a alternativa je X3 zbog povoljnije zamene.
Naravno, doplata je jako velika i to te dovodi u dilemu da pravis kompromise.
Uzmi lepo i istestiraj X1 i CX5 te ako ti se neki od njih svidja, kupuj i zaboravi na Q5 ili ces stalno biti u dilemi "e sta bi bilo da sam uzeo Q5..."
U protivnom stavi tvoj auto u oglase pa kad ga prodas ganjaj neki polovni ili test model Q5 ili X3 i resen problem

plan ti je ste suptilan, ali ima jedna zackoljica, problem imucstva u srbiji trenutno, pa ne verujem da bi neko imao dovoljno para da da za 320, jedino da se cenjka,ali auto ko puska, a da ga daje za mele pare(u odnosu na pravu vrednost
)nekako ne ide. to je jedino da se ceka tako....

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Videh danas parkiran X3 pa sam malo vise pogledao auto... Opasno dobro izgleda moram ti priznati
Nije mi nesto prirastao za srce na prvi pogled, al sada mi se vala dopao

A tek kako lezi na putu... Kao da je "kosilica", a ne SUV. 
Samo, ima jednu manu - doplate su brutalno velike. Tempomat 570 eur, parking senzori skoro 1000 eur, umesto analogne da ti ubace digitalnu klimu preko 700 eur itd... Da ga namestis koliko-toliko normalnog (dakle normalnog, ne ekskluzivnog), izadje te 45.000 eur, mozda i koju hiljadarku vise. Kada bi ga pravio sa svom opremom koju ima moj 320d, tj i automatik, xenon, tempomat, dvozonska klima, parking senzori... 50k sigurno!

Samo, ima jednu manu - doplate su brutalno velike. Tempomat 570 eur, parking senzori skoro 1000 eur, umesto analogne da ti ubace digitalnu klimu preko 700 eur itd... Da ga namestis koliko-toliko normalnog (dakle normalnog, ne ekskluzivnog), izadje te 45.000 eur, mozda i koju hiljadarku vise. Kada bi ga pravio sa svom opremom koju ima moj 320d, tj i automatik, xenon, tempomat, dvozonska klima, parking senzori... 50k sigurno!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Videh... Ostavila je WOW efekat na mene!
Za nekoliko nedelja ocekuju test vozilo, a dotle cutim i cekam. Ako se vozi upola kao X3, onda nema sta da razmisljam.
Za nekoliko nedelja ocekuju test vozilo, a dotle cutim i cekam. Ako se vozi upola kao X3, onda nema sta da razmisljam.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ne znam sta je AutoKlub, ali ako te ne mrzi, aprishiejtovo bih. 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel bi onda Bmw morao da ide za kes ili?
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Dok @methane.master ne skenira test iz AutoKluba http://www.caradvice.com.au/164145/mazd ... el-review/ http://www.carbuyer.co.uk/reviews/mazda/cx-5/suv/review http://www.autos.ca/car-test-drives/tes ... x-5-gs-awd http://www.autoguide.com/manufacturer/m ... -1885.html 

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
@Grujic
BMW bi morao za kesh, posto ne rade zamene, a cak i da rade zalud jer je premala doplata (to mi je rekao prodavac u Grand M).
@Misha
Pogledao sam sve to i jos stosta, barem 10-tak testova i review-a. Ima jedan dobar gde su neki Rusi povlacili paralelu izmedju nje i Tiguana.
BMW bi morao za kesh, posto ne rade zamene, a cak i da rade zalud jer je premala doplata (to mi je rekao prodavac u Grand M).
@Misha
Pogledao sam sve to i jos stosta, barem 10-tak testova i review-a. Ima jedan dobar gde su neki Rusi povlacili paralelu izmedju nje i Tiguana.
Nisam fan džipova, SUV-ova i sličnih, ali ova Mazda ima odličan enterijer, tri puta bolji nego 6-ica.