Lako je njima da krstare Koridorima

Pričam sa kolegom kako je pitanje da li su oni tuneli rešili stvar u Grdelici. Videćemo...
T-T
Je si ti Predejančanin?Ako moram do MK Dzep gde se onda ikljucujem sa autoputa?Na Predejane pa starim putem do Dzepa?Kabe napisao:Prosao za vikend kompletnom rutom. Kakav cirkus...
Još su pustili naplatu na rampama "pre roka" 15tog. Lažovi i kriminalci. Uključio sam se pri polasku za BG u Grdelici na autoput, do Doljevca 210 dinara. Onda na Nišu ponovo uzimaš karticu.
Isključci posle Grdelice zatvoreni. Vlasotince/Leskovac pa nadalje... Neverovatno.
Motel Džep - MRTAV.
Motel Predejane grca.
Stari put okrpljen i u sasvim solidnom stanju. Frekvencija saobraćaja se na njemu povećala kada su krenuli u naplatu. Što se mene tiče, ja nikad neću koristiti autoput kada sam u kraju (kao i dolasku i odlasku iz njega) iz praktičnih (3x veća kilometraža), finasijskih (naplata putarine) i logičnih razloga (stigneš brže).
Buka u Predejanu povećana je stanovnicima koji žive u centru. Najveći problem prave "bučne linije" kada se gaze.
Sta pricas sad' ti?shandu90 napisao: 21 Jun 2019, 09:53 Znaci do GR starim putem preko Grdelice da se ide?
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk