Tehničko uređenje foruma
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Tehničko uređenje foruma
Još radimo na sređivaju, polako. Kad bude sve ok javljam.
Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Kao što ste i sami primetili imali smo prekid u radu od juče, nešto posle ponoći do sada. Nekih 30 sati otprilike.
Radio sam upgrade na noviju verziju phpbb, pre toga naravno uradio bekap. Upgrade nije baš prošao iz prve, a kako je bilo već dosta kasno, ja umoran, odlučih da vratim bekap na staro, a upgrade ostavim za drugi dan. Međutim ispostavi se da bekap nije bio dobar i vratio mi je samo deo postova. Imali smo i neke ranije bekapove ali najsvežiji validan je od subote u 12.30, ali nam je bio dostupan tek jutros jer nije bio na kućnom računaru. Tako da je sada vraćen taj bekap i fale postovi od subote u podne do iza ponoći kad je nastao problem.
Sada smo ponovo online, a i forum je na najnovijoj verziji.
Eto toliko. Zahvaljujem se svima koji su slali poruke i pitali šta je sa forumom.
EDIT: Primetićete bug ao recimo u aktivnim temama hoćete da odete na post koji je napisan u periodu od bekapa do danas, Ti postovi su zagubljeni iako negde postoji zapis o njima, no svaki novi post će uredno otvoriti ako se ide na prvi nepročitani post ili poslednji post. Nadam se da sam bio jasan.
Radio sam upgrade na noviju verziju phpbb, pre toga naravno uradio bekap. Upgrade nije baš prošao iz prve, a kako je bilo već dosta kasno, ja umoran, odlučih da vratim bekap na staro, a upgrade ostavim za drugi dan. Međutim ispostavi se da bekap nije bio dobar i vratio mi je samo deo postova. Imali smo i neke ranije bekapove ali najsvežiji validan je od subote u 12.30, ali nam je bio dostupan tek jutros jer nije bio na kućnom računaru. Tako da je sada vraćen taj bekap i fale postovi od subote u podne do iza ponoći kad je nastao problem.
Sada smo ponovo online, a i forum je na najnovijoj verziji.
Eto toliko. Zahvaljujem se svima koji su slali poruke i pitali šta je sa forumom.

EDIT: Primetićete bug ao recimo u aktivnim temama hoćete da odete na post koji je napisan u periodu od bekapa do danas, Ti postovi su zagubljeni iako negde postoji zapis o njima, no svaki novi post će uredno otvoriti ako se ide na prvi nepročitani post ili poslednji post. Nadam se da sam bio jasan.
Posetite www.garaza.rs !
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
I meni hoće da brljavi otkako je pao forum, ponekad i na tapatalku, a ranije nije, problem rešim tako što se izlogujem pa izlogujem ponovo, pa onda radi neko vreme.
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Isto i kod mene.Sinisa G. napisao: 24 Jan 2019, 08:46 Tri jutra zaredom mi ne radi forum. Ne znam da li je do mene ili garaza ima radno vreme od-do
![]()
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ne znam zašto se to dešava, probaćemo da rešimo. Za sada pokrećemo ručno opravku baze.
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Vracam onu majicu, ne zelim je vise. 

Ja da prijavim kad kliknem na temu Udesi egzoticnih automobila prebaci me u Mac-ovu temu o X5.
- passenger
Daleko bilo pu pu
- passenger
Meni i dalje ne radi forum pre 9h 

- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Od 4 do 9 pauza.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Poslednji post pre nego što je zabagovao je bio 28 Jan 2019, 07:49. Tako da je radio do tada sigurno. Svako jutro negde u isto vreme, recimo oko 08h nastane problem. Još ljudi se žali na taj problem na phpBB forumu. Za sada nismo našli rešenje. Radimo na tome.
Posetite www.garaza.rs !