Prijatelju šta ne razumeš?perfiko napisao:Samo da razjasnimo: Zvezda kada gubi, da li gubi ili daje "prijateljima" bodove jer misli da je gotovo?
Dakle Zvezda gubi zato što je loša i zato što je Partizanovim satelitima važno da dobiju taj meč jer su B ekipa i ekipa sigurnih bodova.
Kada dođe meč sa Partizanom B ekipa naravno igra po potrebi, ako Partizanu trebaju bodovi onda se izgubi ali ako bodovi nisu potrebni, onda se desi kiks i igra se nerešeno, Metalac pre dve sezone ili Kula ove sezone i gleda se da ta ekipa ostane u ligi jer je jako korisna.
Naravno sve to upakovano u FSSžreb koji je već godinama isti i svako ko prati domaće prvenstvo kao ja npr već unapred zna raspored da će Zvezda zadnje kolo igrati u Novom Sadu da će na samom startu sezone igrati 3-4 teška meča za razliku od Partizana koji po pravilu te meče ima u sredini sezone a sve pod izgovorom da prvak ima pravo izbora i da teške mečeve uvek igra kući u prolećnom delu sezone.
Tako se dešava da se zadnjih 5 derbija koji su odlučiivali o tituli igra na JNA.
I da me pogrešno ne razumeš ja sam za to da svaka utakmica bude derbi, da svi igraju maksimalno protiv Zvezde, mislim da bi se time podigao kvalitet ali za sada nema ko u Zvezdi to i da ostvari.
Nadam se da ti je sada jasno.
Nadam se da je jasno i da neko ko je danas predsednik bilo kog kluba ne treba i ne sme da sedne na čelo FSS već sutra, čisto zbog regularnosti lige.