Dobro veče
Re: Dobro veče
Kad pomenu srebrno jezero, jel ima neko preporuku za smeštaj tamo? Treba mi za 1. I 2. Avgust
Sta ces tamo, na adi je bolje 3x.
Jbg,imam obaveze
A Adu ne gotivim za kupanje,nijednom nisam usao u vodu.

A Adu ne gotivim za kupanje,nijednom nisam usao u vodu.
E onda ti se ni 'srebrno' jezero nece svideti 

Meni je Ada skroz ok, mada vise ima ljudi u BGu kojima se ne svidja od onih kojima se svidja. Po meni preterivanje, al ajd, svako ima pravo na svoje misljenje. Objektvino gledano, nista se lose nece desiti od kupanja tamo.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Dva druga prosle godine dobili neku infekciju grla ili tako nesto, obojici im rekli da je od vode na adi, ja se kupam svake godine i to najcesce na pocetku, gde je najveca guzva i ima najvise gancija (mrzi me da idem dalje) i nista 

Na adi smara ona trava što te šašulji dok plivaš i ljudi se toga gade i misle da je prljavo a u stvari više godina je ada dobijala plavu zastavicu. Nije mi jasno odakle ono upada toliko.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ono ogradjeno jezerce posle ade bi trebalo da je preciscena voda koja se pusta u adu.
Ma ne idem na Srebrno jezero zbog plivanja
Kapiram ja da su to za Adu predrasude,ali na pola kilometra od kuce imam vestacko jezero za koje sigurno znam da je cista voda tako da nemam potrebu da idem na adu zbog plivanja vec samo kad se organizuje drustvo pa pravimo rostilj ili tako nesto.

Kapiram ja da su to za Adu predrasude,ali na pola kilometra od kuce imam vestacko jezero za koje sigurno znam da je cista voda tako da nemam potrebu da idem na adu zbog plivanja vec samo kad se organizuje drustvo pa pravimo rostilj ili tako nesto.
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Ako gledamo uredjenje same ade kao mesta prelepa je, ali ja se tamo više ne kupam, pre dve godine zaradio sam na adi infekciju očiju i nekakve crvene fleke po telu praćene svrabom.AcaKayak napisao:Meni je Ada skroz ok, mada vise ima ljudi u BGu kojima se ne svidja od onih kojima se svidja. Po meni preterivanje, al ajd, svako ima pravo na svoje misljenje. Objektvino gledano, nista se lose nece desiti od kupanja tamo.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Vidim spominjete nekih 24-25C u BG-u jutros ... ex, a kod mene je bilo - tu negde oko 17-18C

Oko 08h sam zatvorio sve i vratio se u krevet (dobro, legao sam u 4h), ustao posle 12 i još nisam bio napolju, a i ne izlazi mi se. U kući je i dalje prijatno, iako klima ne radi (zadržala se ona svežina od noćas).
Trojke,
jedan moj prijatelj imao pred-infarktno stanje (u ponedeljak), i dok je bio na intenzivnoj samo je kukao: ... gladan sam ... jao, nije mi dobro - gladan sam ... ću da umrem - al od gladi, dajte mi nešto da jedem

Tako da će i tebi i njemu, ta dijeta - dobro doći

Ada je polutekuća voda i po prirodi stvari čista je koliko i Sava. Ja se kupam, mada jako retko idem.
Prijatelj je pre neku godinu na Adi dobio neku bakteriju u oku. Jedva su mu spasli oči. Bilo baš gadno.
Prijatelj je pre neku godinu na Adi dobio neku bakteriju u oku. Jedva su mu spasli oči. Bilo baš gadno.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja se kupao u Adi baš od malena pa do pre nekih 5-6 godina, moji isto, nikad ništa nisam imao. Unazad par godina sam se kupao po par puta godisnje u Adi, ali uvek odem baš daleko, skoro kod "Na kraj sveta". Nisam nikad imao ništa, niti neko od mojih, ali sam čuo par priča da su ljudi zaglavili neke infekcijice, nikad nešto strašno, ali jesu nešto navukli.
Puce ekran na 930, samo staklo doduse, ali mora sve komplet da se menja. 130-150e ne gine.