Zao mi je Berte

, zaista je ove godine neverovatno napredovao. Nadam se da ce se uspesno oporaviti.
Sto se tice same utakmice, moram da priznam da me je Zvezda razocarala. Prvo poluvreme i kako tako, ali da se predaju posle tri cetiri minuta odigrana u drugom poluvremenu stvarno mi nije jasno. Sigurno su izasli na parket u drugom poluvremenu sa nekim planom koji nije prosao, a Partizan to iskoristio i napao preko Bogdanovica Rakoca i jednostavno kao da se srusila kula od karata koju je Radonjic napravio. Rasko( iz miloste zvani Nosati Mustafa

) pravi dve potpuno ne karakteristicne licne za njega. Bukvalno je bio iznerviran razvojem situacije i kao da je hteo sto pre da izadje. Inace ubedljivo najbolji igrac Zvezde tokom cele sezone, ali nerezonski potezi Uprave da ga ostave samog su ostavile trag na njegovoj igri u ovoj finalnoj seriji. Cinjenica je i da je izgledalo da igraci Partizana vise zele titulu i da su bili mnogo borbeniji sto je meni opet cudno, jer sam mislio da je glad za titulom kod igraca Zvezde veca.
Rakocevic je za mene uvek bio enigma, jer igrac sa odlicnim fizickim predispozicijama, sutom, fenomenalnim ulazom i odlicnim osecajem za asistenciju nije nikada nista znacajno osvojio i izuzev tih titula kao najbolji suter Evrolige i nece ga pamtiti po necem znacajnom. U odbrani je ocajan, gotovo da je i ne igra. U ovoj finalnoj seriji je bio ocajan izuzev trece utakmice u koju je Partizan usao u praznicnoj atmosferi ( samo sto jos nisu i vola pekli ispred Pionira

), sto je nedopustivo za jedan ozbiljan klub. I navijaci su se spremali za slavlje kao da ne treba da se igra utakmica.
Kad se pogleda kompletna finalna serija Partizan je sasvim zasluzeno osvojio prvenstvo, bio je daleko bolji, koncentrisaniji, fizicki bolje pripremljen i sto je najvaznije hrabriji u odlucujucim trenucima