Dobro veče
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Dobro veče
Nisi jedini 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kad sam budan u ovo doba jel se i to računa kao noćna smena?
Kad krenem odavde da tražim i to da mi uračunaju prilikom obračuna za isplatu. :-D
From HTC wia TT
Kad krenem odavde da tražim i to da mi uračunaju prilikom obračuna za isplatu. :-D
From HTC wia TT
Posetite www.garaza.rs !
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Dobro jutro!

Dobro jutro!
Što tako rano?
Još dva sata, pa na godišnji
Još dva sata, pa na godišnji

Prođe vikend na moru dok trepneš... Sutra po starom.
Dobar dan.
Tapatalk
Dobar dan.

Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jutros kamion ispred mene na semaforu prozuji na čisto crveno, samo sam uspeo da zabodem nokte u volan... 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Ko zna druze odakle taj ide, da nije zaspao za volanom, koliko nije odmarao, da li je pijan, ko zna dokle ide i jos pitaj Boga sta? Najbitnije je da si predvideo da ce proci kroz crveno i da si ukocio. A njegov potez ne bi uopste trebao da te cudi.Geza napisao:Jutros kamion ispred mene na semaforu prozuji na čisto crveno, samo sam uspeo da zabodem nokte u volan...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Dobro veče
Ne, ne treba da ga cudi, to je sasvim normalno 
Sta ga bre boli K odakle ide i dal je umoran?! Alooo bre! Pa taj ugrozava saobracaj svojim ponasanjem a ti ga opravdavas?!
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sta ga bre boli K odakle ide i dal je umoran?! Alooo bre! Pa taj ugrozava saobracaj svojim ponasanjem a ti ga opravdavas?!
Brzine idu u H-a !!!

- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
,,Normalno,, je. I kada to shvatis, bice ti lakse. Ne znam koliko godina vozis, ali sta sam ja za mog vozačkog staza video sta se sve i ko se sve vuce ovi nasim drumovima, retko sta me istinski cudi. Daleko od toga da ga opravdavam, ne vidim gde sam ja to napisao??? Nego kao i mnogi na ovom forumu shvatas onako kako ti hoces da shvatis.
U saobracaju moras da se cuvaš sam, nece niko drugi da te cuva. Pored ispravnih vozaca, postoje i drogirani, pijani, umorni, sa neispravnim vozilima i jos mnoge druge vrste. Njihove reakcije moras nekad i da predviđaš, da se i sam, njihovom krivicom ne bi nasao u opasnosti.
Situacija koju sam imao pre neko vece, nije bila ni prva takva koja mi se desila, a znam da nije ni poslednja...
Na NS putu u Zemunu na semaforu kod skretanja za okrentnicu autobusa 15 i 78...Ja u srednjoj traci, špediterski kamion u desnoj, odemo obojica oko 60...Nailazimo na semafor, crveno, ja kocim i stajem, a on...odeeeeeeee. Nije bilo da je prelazilo sa zutog na crveno, nego je crveno bilo dok smo nailiazili, znaci sto kao suza. I to je nista sta sam sve video...
U saobracaju moras da se cuvaš sam, nece niko drugi da te cuva. Pored ispravnih vozaca, postoje i drogirani, pijani, umorni, sa neispravnim vozilima i jos mnoge druge vrste. Njihove reakcije moras nekad i da predviđaš, da se i sam, njihovom krivicom ne bi nasao u opasnosti.
Situacija koju sam imao pre neko vece, nije bila ni prva takva koja mi se desila, a znam da nije ni poslednja...
Na NS putu u Zemunu na semaforu kod skretanja za okrentnicu autobusa 15 i 78...Ja u srednjoj traci, špediterski kamion u desnoj, odemo obojica oko 60...Nailazimo na semafor, crveno, ja kocim i stajem, a on...odeeeeeeee. Nije bilo da je prelazilo sa zutog na crveno, nego je crveno bilo dok smo nailiazili, znaci sto kao suza. I to je nista sta sam sve video...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne shvatacu stvari kako ti zelis 
Treba da ga napusis qrcem jer je prosao na crveno a ne da ga tapses po ramenu u fazonu: pa mozda mu zena nije dala pa ne vodi racuna o semaforu. Znas, pazi ti na njega u saibracaju kad o ne pazi o svojoj voznji.

Treba da ga napusis qrcem jer je prosao na crveno a ne da ga tapses po ramenu u fazonu: pa mozda mu zena nije dala pa ne vodi racuna o semaforu. Znas, pazi ti na njega u saibracaju kad o ne pazi o svojoj voznji.
Brzine idu u H-a !!!