Jehovi i u Tošinom bunaru imaju neke vrlo lepe objekte na velikim placevima(preteče me kuzmanović

Polako ali sigurno postaješ gay ikona Beograda.Rakhil napisao:
Kolilo sam samo hardcore sada....
Nemaš ih...uopste. Aj skini mi se sa tim forama, jel hoceš? Jel ja vređam nekoga, jel krsim neko pravilo foruma time? To sto nekome smeta moj nacin pisanja i slicno iz nekog njemu znanog razloga, to je vec njegov problem. Tu ne mogu da pomognem.Grujic napisao:Ja nemam frustracije, ti ih imaš. Zato i pominješ toliko puta jedno te isto. Kad bih ukucao "radnička" ili "klasa" u search komp bi mi zakucao.TDI napisao:Jel mozemo ti i ja onako, drugarski da se dogovorimo da svoje frustracije ne ispoljavaš na meni? Aj ispuni mi tu zelju, do neba cu ti biti zahvalan...Grujic napisao:Ok, shvatili smo, nezadovoljan si svojim radnim vremenom, ne moras x puta da ponavljas...TDI napisao:To je extra kada se covek navikne da legne i ustaje na vreme. Sto ako imas poremeceno radno vreme tesko mozes. Ne kaze se dzabe da je gospodsko radno vreme ko radi samo prvu smenu od 08-16.00 i ne radi vikend. Između ostalog, to je i zato sto takvo radno vreme najmanje remeti bio-ritam. Sve ostalo je manje vazno.stefanan napisao:Jutro. Nisam ustao u 8 nedeljama, iznenađujuće dobro se osećam
viewtopic.php?f=25&t=85&p=391546&hilit=radno#p391546
viewtopic.php?f=5&t=1880&p=451601&hilit=subotom#p451601
viewtopic.php?f=5&t=1880&p=451601&hilit=subotom#p451601
viewtopic.php?f=25&t=85&p=394172&hilit=subotom#p394172
viewtopic.php?f=5&t=1880&p=451630&hilit=radno#p451630
viewtopic.php?f=25&t=85&p=443028&hilit=radno#p443028
Pitao si me bio šta je problem sa tvojim pisanjem, pa eto ti recimo dve stvari, jedna je da nešto recikliraš i ponavljaš u besvest, a druga je da nešto što se kaže sa 10 reče kažeš sa 100 reči.
Šta ti gledašmethane.master napisao:Upravo sam gledao obraćanje na TV. Svaka mi čast!