Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
Re: Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
Pa neće valjda ručke da stavlja? Za radijator i sto se slažem.
Ni meni nije jasan komentar za fijoke.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Tipičan luksuzniji stan za izdavanje u Beogradu...ništa posebno, korektan stan. Nema slika svih spavaćih soba, ni kupatila. Dečji kreveti su ispod nivoa, kao i trpezarijski sto. Realno je da može da se izda za 1200-1300 evra, mada teško da će spustiti cenu toliko.
Da, bas bi bilo zanimljivo videti kupatila npr. Ne znaci da su losa, nego naprotiv, bila bi dobar argument da se opravda cena.
Sto se tiče fioka, ovaj useceni front je zastareo davno. Generalno sad fioke u nekoj nazovi klasi prave u 2 varijante, obe bez rucki, ili su na mehanizam "ispucavanja" ili su sa frontom od farbanog medijapana kojem je ivica koso zasecena i ima amortizer, pa kad se gleda odnapred izgleda elegantno, nema rucke a radi posao, jedino sto kosta bar duplo više od klasicne kantovane iverice i retko ko se upusta u davanje para za to. Deluje kao trivijalnost ali zapravo kaze koliko je neko dao novca za opremanje stana.
Da ne budem shvacen pogresno, to jesu sitnice, ali ako neko vec trazi 1800e mesecno za toliki STAN onda su takve stvari recimo nedopustive. Pa onda pogled, nijedna slika, garaza itd...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Sto se tiče fioka, ovaj useceni front je zastareo davno. Generalno sad fioke u nekoj nazovi klasi prave u 2 varijante, obe bez rucki, ili su na mehanizam "ispucavanja" ili su sa frontom od farbanog medijapana kojem je ivica koso zasecena i ima amortizer, pa kad se gleda odnapred izgleda elegantno, nema rucke a radi posao, jedino sto kosta bar duplo više od klasicne kantovane iverice i retko ko se upusta u davanje para za to. Deluje kao trivijalnost ali zapravo kaze koliko je neko dao novca za opremanje stana.
Da ne budem shvacen pogresno, to jesu sitnice, ali ako neko vec trazi 1800e mesecno za toliki STAN onda su takve stvari recimo nedopustive. Pa onda pogled, nijedna slika, garaza itd...
- starac vujadin
Jbg ga, nije rađeno "za sebe"...ovo je da bude najprostije za održavanje i da ne može da se pokvari. Kuhinja deluje ok. S obzirom da se tamo intezivno gradi lako je moguće da je pogled loš. Garaže su dobre u toj zgradi.
Ja ovde ne vidim nikakav luksuz već samo nov stan, krajnje prosečno opremljen.
Sve to stoji, samo pricamo o nekretnini za koju se trazi skoro 2k evra mesecno.
Naravno da to mora mnogo bolje i za 1500e, a ne 1800.
Pokusava da dobije te pare na kontu lokacije i fensi nivog kompleksa sa cuvarem i parking mestom.
Ali realno, uz takav stan moraju da idu barem 2 parking mesta, a namestaj mora dosta bolje.
Ja sam rekao da vredi 1000e, preko toga ko da, nije bas sav svoj. Onaj sto je bukvalno uvreda.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Pokusava da dobije te pare na kontu lokacije i fensi nivog kompleksa sa cuvarem i parking mestom.
Ali realno, uz takav stan moraju da idu barem 2 parking mesta, a namestaj mora dosta bolje.
Ja sam rekao da vredi 1000e, preko toga ko da, nije bas sav svoj. Onaj sto je bukvalno uvreda.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ovo je godina razvoja zemlje, logicno da renta malo skoci.
Sto se da zameniti,ali sa maskom radijatora u decijoj sobi su ubili energesku efikasnost istog (zatvorili ga gore) , celicice se deca kao Nemanjici kad su spavali u zamku na senu
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- starac vujadin
Floyd, kad sam rekao luksuzan stan to je sintagma za takvu kategoriju stanova u Beogradu, ne radi se o luksuzu u stanu...kao da kažeš "premium" za kola. Nije sve u opremi kada se daje takva ocena. Taj pojam podrazumeva lokaciju, zgradu, opremu zgrade (facilities), itd...I sam sam rekao da je stan ništa naročito, konfekcijski nameštaj u kombinaciji s par ok detalja...imam takvih u ponudi najmanje 20, a imam i mnogo bolje.Floyd napisao:Ja ovde ne vidim nikakav luksuz već samo nov stan, krajnje prosečno opremljen.
Kao što se za prosečnu opremljenu "peticu" kažu da je premium i da je luksuzan auto, a znaš da može bolje i luksuznije.
Nisam ni mislio na tvoju izjavu nego na pojam luksuzan stan u Srbiji... a tako piše i u oglasu. Ako posmatramo sam stan i kompleks u odnosu na ponudu u Beogradu, ok, možemo reći da je čista zgrada koja se redovno održava, luks... svakako veći nego recimo Belvil koji se takođe prodaje / izdaje kao takav.
Ja komentarišem uređenje enterijera a tu sam često imao priliku da čujem da je stan luks sređen samo zato što je okrečen, sa par kvadrata kamena ili tapeta na nekim zidovima, spuštenim plafonima i par led traka. Za tako nešto možemo reći "moderno" ali ne i "luks".
Ja komentarišem uređenje enterijera a tu sam često imao priliku da čujem da je stan luks sređen samo zato što je okrečen, sa par kvadrata kamena ili tapeta na nekim zidovima, spuštenim plafonima i par led traka. Za tako nešto možemo reći "moderno" ali ne i "luks".
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Upravo. Vecina namestaja "Forma Ideale", masine za pranje/susenje vesa Gorenje, radijatori...Floyd napisao:Ja ovde ne vidim nikakav luksuz već samo nov stan, krajnje prosečno opremljen.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Dolazi investitor kod ženine tetke u dvorište. U dvorištu postoji 4 vlasnika, 4 kuće.Razgovaraju, bacaju udice i čak su im predočili nacrt zgrade.
Šta u takvim situacijama uraditi?
Pitali su oni tetku i ostale koliko traže i šta,ali...
Da li odmah umešati advokata i sa svim postojećim papirima prepustiti njemu pregovore?
Hvala!
Sony Xperia Z3
Šta u takvim situacijama uraditi?
Pitali su oni tetku i ostale koliko traže i šta,ali...
Da li odmah umešati advokata i sa svim postojećim papirima prepustiti njemu pregovore?
Hvala!
Sony Xperia Z3
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Normalno, bez advokata ni sa najrodjenijim kad su u pitanju pare
sto kaze jedan profa, sve sto predje povrsinu kuce ide meni.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk