Sport
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: Sport
Ninković u Zvezdi! Konačno-napokon!
Sent from my Sirona C1 treatment center
Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Sto se tice Ninkovica ne verujem da je jos uvek neka klasa igraca,da jeste ,ne bi zavrsio u Zvezdi...
Sto se tice Bobija,sjajna vest ! Resili smo i centarsku poziciju,jos nekog extra pleja da nadjemo pa da mu baca alley up
Sto se tice Bobija,sjajna vest ! Resili smo i centarsku poziciju,jos nekog extra pleja da nadjemo pa da mu baca alley up

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Juče je ugašen ŽKK Partizan-reprezentacija.
Ideja je bila da reprezentativke igraju u jednom klubu i da se tako spremaju.
I pored rezultata na zadnjem prvenstvu klub više nije mogao da opstane i ugašen je.
Ideja je bila da reprezentativke igraju u jednom klubu i da se tako spremaju.
I pored rezultata na zadnjem prvenstvu klub više nije mogao da opstane i ugašen je.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Re: Одг: Sport
Ideja je dala rezultat i reprezentacija ide na SP. Danas tesko opstaju i muski klubovi, a o zenskim da ne govorim. Nadam se samo da ce devojke naci dobar agazman i da ce nastaviti da napreduju kao reprezentacija.
Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Ideja nije nova, jer je u fazonu ex-SSSR (2/3 reprezentacije iz CSKA) i slicnih (ko je rekao S.Koreja?) 
Inace sam siguran da se ideja dopada samo navijacima Partizana, jer ne gledaju objektivno na to.

Inace sam siguran da se ideja dopada samo navijacima Partizana, jer ne gledaju objektivno na to.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!