Novi Sad

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Re: Novi Sad

Post od Ogi »

Ji 4Tze napisao: 25 Maj 2018, 19:46
Ogi napisao: 21 Maj 2018, 12:12 Ma I te sprave su teska nebuloza, ne bi ih trebalo ni postavljati. Mislim uzasno su glupe. :) Nevezano za stocni fond, to je za zatvor, unistavanje javne imovine.
glupe nisu, vežbaju ljudi danju i noću ovde kod Pionira.
deca, momci, penzosi, bivši robijaši :mrgreen:
Glupe su jer nemaju veze sa spravama za vezbanje osim sto lice. :)
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

passenger napisao: 25 Maj 2018, 17:27 Znam da nije ovde, mislio sam ovako uživo. Ne znam ni na kom forumu bleji.
Još vozi A4?
Vidjam ga ja. Jel ti treba nešto on, ili pitaš onako?
Bas zadnji put smo komentarisali banovanja po forumima, njega su ovde, a mene na carsu .
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Ma ne
bio je skroz interesantnan lik. Reviews koje je pisao sam rado čitao.

Šta bi sa tobom na carsu?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Ogi napisao: 25 Maj 2018, 21:00 Glupe su jer nemaju veze sa spravama za vezbanje osim sto lice. :)
ne kapiram, razboj i vratilo ti ne liče na sprave za vežbanje?
One ostale su rekreacija za penzose
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

http://rs.n1info.com/a390758/Vesti/Grad ... enila.html

Kad se ponadas da bar vec izgradjene delove grada ne mogu da upropaste, gradska gradjevinska guba je tu da te opovrgne...
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Sretnem ga ponekad, posto blejim u njegovom kraju, tamo mi poznanik ima kafic pa ga vidim i na harliju i u audiju.

Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Nisam mislio na samo jednu osobu. Ima ih...
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

passenger napisao: 25 Maj 2018, 21:23 Ma ne
bio je skroz interesantnan lik. Reviews koje je pisao sam rado čitao.
I meni su Goblinove poruke bile zanimljive. To je bila jedinstvena prilika da i mi "obični" ljudi vidimo kako žive oni bogatiji. Nije se folirao, pisao je sve iskreno kako jeste. Jedino možda nije trebalo da pominje neke mafijaše po imenima, valjda je posle toga i banovan.

Između ostalog je ukazao na velike probleme koji postoje u srpskim državnim institucijama: Prvo, da je vlast (svaka u poslednjih 25 godina) veoma potkupljiva i da se bukvalno sve, ma koliko nezakonito, može uraditi za novac. Drugo, da u Srbiji mnoge poluge vlasti, na svim nivoima, drže ljudi iz drugih ex-Yu republika, koji rade u interesu tih republika i njihovih građana, a ne Srbije. Njemu je kao Crnogorcu odgovaralo da može svašta uraditi u Srbiji preko crnogorskih veza, ali je lepo napisao da to za Srbiju nije dobro. Crnogorci manje-više, ali iz drugih izvora znam kako je slično i sa ljudima iz ostalih ex-Yu republika, koji se ne smatraju Srbima i ne rade za dobrobit Srbije, ali ih ima na svim nivoima vlasti (čak i u Državnoj bezbednosti).
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Mislim da nije trebalo banovati Goblina, ima još načina da se sprovede neka disciplinska mera i sl. No, svakako je sad kasno i off topic,
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Moj utisak je bio da je banovan zbog promovisanja brze vožnje i težih prekršaja (preticanje preko pune, kroz zaustavnu, itd.). Jeste šteta zbog nekih zanimljivih postova, ali i jeste dosta toga bilo u suprotnosti sa preovlađujućim stavom prema bezbednoj vožnji na ovom forumu.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Sumnjam da je ikako uticao negativno na druge takvim postovima
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Teško je to reći. Obično na forumima imaš 10 puta više ljudi koji čitaju nego što pišu, neki dođu preko gugla, itd. Ima tu i mlađih koji tek počinju. I onda ako se zalažeš za neke stvari ne želiš da imaš postove gde se kao pozitivno ističe nešto suprotno.
Pričam kao običan član i šta mi je bio utisak, možda je moderacija imala neke druge razloge.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Može post da se obriše, edituje... nije ban na prvom mestu.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Nije nikad ovde na prvom mestu ban, tek na 20-30-om je mestu ban
Nego, nije to tema ovde
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Kružni tok i definitivno kod Spensa, za sada bez rešenja sa fontanom
http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/ ... tanom.html

Kruža raskrsnica na uglu Cara Lazara i Fruškogorske će biti sagrađena, ali neće biti muzičke fontane u njenom centru, saznaje 021.

Gradonačelnik Miloš Vučević je naveo da na raskrsnici neće biti ni spomenika Nikoli Tesli, što je bio njegov predlog. On je za 021 naveo da je to njegov politički stav oko budućeg izgleda ugla Bulevara cara Lazara i Fruškogorske, dok urbanisti imaju drugačije mišljenje.

"To neće biti muzička fontana. Ja sam predložio da tu bude spomenik Nikoli Tesli, zbog blizine Univerziteta i zbog toga što je Tesla svojevremeno proglašen za počasnog građanina Novog Sada, ali su mi urbanisti rekli da to nije dobro rešenje jer bi ometao pregled raskrsnice i građani ne bi mogli da mu priđu zbog saobraćaja", kaže Vučević.

Podsetimo da se o ideji o gradnji muzičke fontane na Limanu II saznalo pre nekoliko meseci prilikom tendera za izbor projektanta za gradnju kružnog toka. Naime, o kružnom toku se priča već nekoliko godina kao o rešenju koje su urbanisti i saobraćajni stručnjaci predložili jer su procenili da sadašnja raskrsnica ne obezbeđuje dobar i pregledan protok saobraćaja.

Međutim, iznenađenje je bilo to što je Uprava za građevinske investicije na tenderu od projektanta tražila da nacrta i fontanu. Na kraju je tender završen time što je projektovanje dodeljeno firmi "MHM-projekat", koja se i pre javne nabavke spominjala kao neko ko bi mogao da radi ovaj posao, jer je na Jutjubu objavljena simulacija kružnog toga sa fontanom, urađena po narudžbini baš ovog preduzeća.

Ovih dana bi trebalo da se završi rok u kojem je "MHM-projekat" trebalo Gradu da dostavi projekat, a od daljih poteza Uprave, koji podrazumevaju tender za izvođenje radova, videće se da li je fontana definitivno obrisana iz planova.

Auto-trke za vikend na Mišeluku, Most slobode se zatvara za saobraćaj
Kružna auto-trka "Velika nagrada Novog Sada" održaće se u subotu, 2. juna i nedelju, 3. juna na stazi Mišeluk.
Inače, oba dana takmičanja Most slobode će biti zatvoren za saobraćaj od 9:30 do 16:30 časova. Vozači će biti preusmereni na alternativne pravce.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Odgovori