Day Walker napisao:Sedeo sam u sredini jer sa strane mi tek glava udara u krov.
Na svu srecu, vozio sam se par km.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Verovatno ti je zbog sredine bilo toliko neudobno,mada se lično nikad nisam vozio pozadi ali dok čistim pozadi primetio sam da je središnji deo tvrdji.
Mada mi nije jasno Kako ti sa strane udara glava a u sredini manje kad je srednji deo uzdignutiji od leve i desne polovine?
Pa ti kažeš da ti je više udarala glava kad si sedeo sa strane, a manje kad si seo u sredinu. Mrzi me sad po oluji da idem da gledam, ali mi to izgleda nemoguće jer je srednji deo uzdignutiji
stefanan napisao:Pa ti kažeš da ti je više udarala glava kad si sedeo sa strane, a manje kad si seo u sredinu. Mrzi me sad po oluji da idem da gledam, ali mi to izgleda nemoguće jer je srednji deo uzdignutiji
Mislis srednji deo sedista je uzdignutiji?
Sa strane mi udara glava i u krov i u ono sa strane, troje nas je sedelo pozadi. Tako da mi je ipak bolje bilo u sredini, s tim da sam se vozio nagnut ka prednjim sedistima zbog lezecih i rupa
stefanan napisao:Pa ti kažeš da ti je više udarala glava kad si sedeo sa strane, a manje kad si seo u sredinu. Mrzi me sad po oluji da idem da gledam, ali mi to izgleda nemoguće jer je srednji deo uzdignutiji
Mislis srednji deo sedista je uzdignutiji?
Sa strane mi udara glava i u krov i u ono sa strane, troje nas je sedelo pozadi. Tako da mi je ipak bolje bilo u sredini, s tim da sam se vozio nagnut ka prednjim sedistima zbog lezecih i rupa
Morao sam po kiši da izadjem da ispitam
Bio je problem jer vas je bilo troje, pretpostavljam muškaraca čim si bio probijen uz prozor,tad jeste problem jer se ćošak spušta i pozadi i sa strane.
Kad je dvoje nema šanse da bilo ko do 1.9m udari glavom u krov, ima dovoljno mesta čak u sredini (srednje sedište je više za nekih 1.5-2cm, i tvrdje je pod dupetom).