edit:
sad na RTSu ide prilog o zimskim gumama i izjava spikera: "to znaci da ako vozite dzip ili auto sa vecim tockovima, promera 15-16 cola znaci da cete moci da nadjete samo gume stranih proizvodjaca sa cenom od 15-25000rsd po tocku. TO znaci da vam se vise isplati da parkirate auto do proleca"
Kad vidim ovako nesto, pomislim sta nas sve lazu i lupetaju za stvari sa kojima nismo upoznati, pa ne primetimo...
Poslednja izmena od NexT u 13 Dec 2012, 12:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Danas na pauzi za rucak odem sa kolegom na kafu. Parkiram se ispred kafica pored aktuelnog RS6. Izlazim i vidim pred audi kljuc koji je verovatno ispao vlasniku. Posle 20ak minuta krecem a kljuc jos pored auta.
Floyd napisao:Danas na pauzi za rucak odem sa kolegom na kafu. Parkiram se ispred kafica pored aktuelnog RS6. Izlazim i vidim pred audi kljuc koji je verovatno ispao vlasniku. Posle 20ak minuta krecem a kljuc jos pored auta.
ja sam prosle zime na parkingu ispred mog ulaza ugledao cmax sa kljucem u bravi gepeka koji sam uzeo i doneo kuci, privezak je bio usb flassh na kome su bili neki arhitektonski projekti i kopija licne karte starije gospodje koju sam uspeo da kontaktiram i saznam da je majka od vlasnika automobila ili ti, komsije. kada je dosao lik po kljuc, rece mi da je je kljuc tu bar tri dana, valjda ga niko nije primetio jer je u pitanju blago receno, lopovsko naselje