Ma ftj hipster, ziva testenina bi mu bila lepa, samo da je nije lejm srbenda pravio.
Ja pricam o ljudima koji tamo zive, plus sam ja probao na bas dosta mesta.
Bas se tesko nadje da valja, ali naravno da ima.
A prica da mi idemo tamo i trazimo najjeftiniju testeninu je tek smesna...
Poenta price je da je kod nas na 30/50 mesta solidna pasta, a kod njih na 10/50.
A to mi je kao da u Sarajevu treba da se ubijes da bi nasao dobre cevape, a u Rimu svaki drugi ima dobre cevape.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja sam manje vise jeo pastu u svim italijanskim restoranima u BG i svuda jebena pavlaka.
A drugo je kao sto neko napisa,kod nas pasta ima 500,600 grama porcija,a kod njih predjelo za 4 je tih 500 grama.
A majonez vole ljudi sta ces,to ti je kao sto sam cuo da jedu ljudi i burek sa kecapom...to se bas odomacilo,kao pica u Bucku,svi je jedu zbog salate.
Nego da vi meni kazete gde je najbolji giros u Beogradu ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Slazem se.
A ja bih voleo Jefta da mi preporuci neki italijanski restoran u Beogradu, gde se njemu svidja pasta, cisto sa skapiram kakav fazon to on voli.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
xepoj, nekad moras videti od drugih kako treba i onda sam probas da vidis da li je tako bolje ili ne. npr. vecina u srb voli dobro skuvanu pastu a 3x je ukusnije i zdravije kada se ne prekuva nego ostavi al dente.
Pasta manje vise al najbolja pica mi je u pjaci i taj fazon mi je najbolji. Nama se filozofija o pasti razlikuje sa italijanima jer mi hocemo od toga da napravimo glavno jelo dok je to njima samo deo obroka.