Stranica 1983 od 4589

Dobro veče

Poslato: 18 Avg 2015, 17:25
od Day Walker
@Milose
Probaj kolgejt :D


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Dobro veče

Poslato: 18 Avg 2015, 17:36
od ftj
I sad zamisli milose da neko ko stavlja majonez na picu daje sebi za pravo da kaze kako je italijanska kuhinja nista posebno.

Re: Dobro veče

Poslato: 18 Avg 2015, 17:44
od nikaragva
:plusone:

Bilo ko, ko koristi vegetu u hrani gubi svako pravo da komentariše kvalitet i ukus hrane :)

Njemu hrana služi za prehranu i to je to.

Re: Dobro veče

Poslato: 18 Avg 2015, 17:45
od Xepoj87
Ma ftj hipster, ziva testenina bi mu bila lepa, samo da je nije lejm srbenda pravio.

Ja pricam o ljudima koji tamo zive, plus sam ja probao na bas dosta mesta.
Bas se tesko nadje da valja, ali naravno da ima.
A prica da mi idemo tamo i trazimo najjeftiniju testeninu je tek smesna...

Poenta price je da je kod nas na 30/50 mesta solidna pasta, a kod njih na 10/50.
A to mi je kao da u Sarajevu treba da se ubijes da bi nasao dobre cevape, a u Rimu svaki drugi ima dobre cevape.

Sent from my Sony

Re: Dobro veče

Poslato: 18 Avg 2015, 17:52
od Milos
Ja sam manje vise jeo pastu u svim italijanskim restoranima u BG i svuda jebena pavlaka.
A drugo je kao sto neko napisa,kod nas pasta ima 500,600 grama porcija,a kod njih predjelo za 4 je tih 500 grama.

A majonez vole ljudi sta ces,to ti je kao sto sam cuo da jedu ljudi i burek sa kecapom...to se bas odomacilo,kao pica u Bucku,svi je jedu zbog salate.

Nego da vi meni kazete gde je najbolji giros u Beogradu ?

Re: Dobro veče

Poslato: 18 Avg 2015, 17:53
od ftj
Za pocetak da iskljucis majonez sa pice pa da diskutujemo.

Re: Dobro veče

Poslato: 18 Avg 2015, 17:54
od Milos
Ja ne stavljam majonez na picu pobogu...

Re: Dobro veče

Poslato: 18 Avg 2015, 17:56
od Xepoj87
Ja sam stavljao na ono djubre od Caribica, sto realno i nije pica :D Inace, majonez ide u sendvice i virsle i to je to :)

A ftj ne jede ono sto mu se svidja i kako mu se svidja, vec ono sto mu je neko rrkao da tako treba :)

Sent from my Sony

Re: Dobra veče

Poslato: 18 Avg 2015, 17:58
od nikaragva
Meni majonez dolazi u obzir samo na viršle. To mu je maksimalni domet kao dodatka hrani.
Na ostalo je jeres :)

Re: Dobro veče

Poslato: 18 Avg 2015, 17:59
od Milos
FTJ je stavljao majonez na picu pre nego sto je bilo kul :kezo:

Sad kad je postalo mainstream odrice se duhovnog nasledja srpskog fast fooda.

Slika

Burek je samo sa mesom i nutelom !!!

Re: Dobro veče

Poslato: 18 Avg 2015, 18:04
od starac vujadin
Ne znam šta ti toliko smeta neutralna pavlaka, a ako hoćeš ima paste bez toga u Beogradu.

Re: Dobro veče

Poslato: 18 Avg 2015, 18:05
od Xepoj87
Slazem se.
A ja bih voleo Jefta da mi preporuci neki italijanski restoran u Beogradu, gde se njemu svidja pasta, cisto sa skapiram kakav fazon to on voli.

Sent from my Sony

Re: Dobro veče

Poslato: 18 Avg 2015, 18:13
od H4wkeye
Milos napisao:FTJ je stavljao majonez na picu pre nego sto je bilo kul :kezo:

Sad kad je postalo mainstream odrice se duhovnog nasledja srpskog fast fooda.

Slika

Burek je samo sa mesom i nutelom !!!
Burek sa eurokremom i bananom..... jel ovi ozbiljni?

Re: Dobro veče

Poslato: 18 Avg 2015, 18:15
od ftj
xepoj, nekad moras videti od drugih kako treba i onda sam probas da vidis da li je tako bolje ili ne. npr. vecina u srb voli dobro skuvanu pastu a 3x je ukusnije i zdravije kada se ne prekuva nego ostavi al dente.
Pasta manje vise al najbolja pica mi je u pjaci i taj fazon mi je najbolji. Nama se filozofija o pasti razlikuje sa italijanima jer mi hocemo od toga da napravimo glavno jelo dok je to njima samo deo obroka.

Re: Dobro veče

Poslato: 18 Avg 2015, 18:17
od Vladapetr
+1