Dobro veče
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Dobro veče
Ja jos ne mogu da predjem preko toga da je heroj isao u savanovu. Koliko je pao sad u mojim ocima...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kadar nevera!Rakhil napisao:Ja jos ne mogu da predjem preko toga da je heroj isao u savanovu. Koliko je pao sad u mojim ocima...

Savanova je trenutno jedini objekat Beograda na vodi, inače podignut na pešačkoj stazi, kao privremeni i bez validnih dozvola inače više puta pominjan u temi "Zašto je..."nikaragva napisao:Nemam pojma sta je Savanova, ali slažem se!
Širim haos!
Pa oni i minestrone naplate po ceni glavnog jela, 7-8€.Day Walker napisao:
Super je sto Italijani shvataju da je pasta predjelo, samo mi nije jasno zasto ga onda naplacuju kao glavno jelo.
Izdala i moja lepša polovina, bila sa nekom drugaricom iz USA. Kaže da je klopa vrhunska. Ja iz principa ne bih išao.Rakhil napisao:Ja jos ne mogu da predjem preko toga da je heroj isao u savanovu. Koliko je pao sad u mojim ocima...
Bio sam i ja, popio mohito, cene su preterane, lokal je ok ali nista toliko specijalno. Ne znam kako je postao tako popularan kad se nalazi u prilično neuglednom okruženju
Tako što pola zaposlenih u vladi dolazi službenim kolima na krkanluk.
- methane.master
E da, i ja kad sam bio stoje par likova u odelima na parkingu pored kola 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kapiram da neko nema pojma sta je to pa ode, ali ne razumem da znas o cemu se radi i svejedno odes. To mi je, ne znam, ne mogu da recima objasnim. Neshvatljivo na celijskom nivou.
Verujem da većina ljudi i ne zna o čemu se radi, ja sam ovde na forumu skoro pročitao
A i ne pretpostavljam da se heroj nije probudio, i kao hmmm gde ću danas, ajde idem u savanovu
A i ne pretpostavljam da se heroj nije probudio, i kao hmmm gde ću danas, ajde idem u savanovu

Ja sam predlozio Heroju da odemo u SavaNovu iz razloga sto sam ja ozbiljno shvatio da ce je zatvoriti 30.6.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
A znači ti si kriv! Za kaznu da 20x na papiru napišeš sastav Midtjyllanda. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Oprastam vam cevape u Tempu, ali ovo...
Sta vam je ljudi,samo smo isli da podrzimo vodju...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Sta vodja radi u Tempu