Dobro veče
Re: Dobro veče
Ne bre u SavaNovu smo isli da vidimo te stanove na vodi.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ma to sam ja sarkastican
Inace, posro bih se opet Puntacima u farove, svi zaslepljuju kao idioti
4 od 5 su obasjavali mesec
Inace, posro bih se opet Puntacima u farove, svi zaslepljuju kao idioti
4 od 5 su obasjavali mesec
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Rugaš se naporima premijera!Milos napisao:Sta vam je ljudi,samo smo isli da podrzimo vodju...

Za kaznu... Ispiši na papiru još 20x sastav Midtjyllanad i 20x sastav Sonderjyllanda!
Širim haos!
Ovaj forum stvarno mora da se voli.
Isti dan u istoj temi akumulatori, pice, paste, debele Bolonjke, Savanova, ćevapi u Tempu....
Isti dan u istoj temi akumulatori, pice, paste, debele Bolonjke, Savanova, ćevapi u Tempu....
Ja se zajebavam otisli smo da popijemo pice i to je to.
A za Punta da stavis foliju na prednju soferku ? Meni smanjuje delimicno efekat prosvetljenja kad mu je podignut far.
A za Punta da stavis foliju na prednju soferku ? Meni smanjuje delimicno efekat prosvetljenja kad mu je podignut far.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ne znam, ne ulaze mi se u auto 

Dobro si me podsetio da pre registracije podignem svetla. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Plati Rakhil rekao bihmethane.master napisao:I verovatno plati nikad.![]()

- methane.master
Ma jok, ne bi on to izdržao. Dosta mu je što plaća Kuzmanovićevo klađenje. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Ali nemoj oba, samo levo digniGeza napisao:Dobro si me podsetio da pre registracije podignem svetla.
Desno je vec fabricki na mesecu

Da imamo normalan tehnički sve bi se to regulisalo. Pa bi sva vozila, ako ne ranije, a ono posle tehničkog bila ispravna. Odnosno posle registracije.
Bar te očigledne stvari bi trebali da rade. Digli su dževu, punili novine 10 dana, prošla dževa, sve isto ko juga kad sam vozio, samo kočnice provere. S obzirom da mi već znaju i auto i ne otvaraju haubu, mogao sam da stavim V8 motor unutra i da ga registrujem za 30 'iljada.
Kočnice proveravaju jer je to jedino o čemu ostaje trag na papiru. Da nema štampanog izveštaja o kočenju ne bi ni kočnice proveravali.
- methane.master