Dobro veče
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Dobro veče
Trebalo bi onu dvojicu vitkih gurmana da uputim u taj restoran, da nekad pojedu nesto sto nije rostilj ili mek, i da ne zakrcava arterije kad ga pogledas.
Ja u Mek bas retko idem, jednom je proslo 2,3 godine da nisam isao, ali rostilj jedem kao blesav, mada mi se opasno smucio.
Nesto malo.iskustva sto sam imao sa mesom divljaci je da je retko nesto mnogo dobro.
Sent from my Sony
Nesto malo.iskustva sto sam imao sa mesom divljaci je da je retko nesto mnogo dobro.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
DukeNS napisao:Kod mene je i dalje fabricki, znaci od 2006.. Nemam pojma koji je, ali radi savrseno i dalje (kuc, kuc)...
Dok sam kuckao ovaj post pre dva dana sam razmišljao da li da ga uopšte postujem, a sve iz razloga da ga ne ureknem. Pitajte me da li mi je juče u sred Češke crkao akumulator.

Tamo nisam hteo da kupujem nov, jer ne znam da li bi ovde važila garancija, pa sam pazario samo kablove kako bi ga startovali. U povratku nismo ni gasili auto...

Elem, da li neko ima preporuku gde u NS-u kupiti akumulator i kako da znam koji mi treba? Uzeti Vartu ili neki drugi?
Još jedna stvar. Pošto prvi put u životu menjam isti ne znam ko vrši zamenu. Da li to odrade na mestu gde sam ga kupio ili treba da odem do električara?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Pa i ja sam isto prosao pre 3 dana, taman rekao kako se drzi fabricki i crce kobila 
Novi sam uzeo u kisackoj 48, mislim da oni samo exide drze, svi oni bi trebali da ti zamene akumulator na licu mesta, takodje dobijes popust 10din po Ah starog aku, znaci cca 500-600din.
Послато са GT-N7100

Novi sam uzeo u kisackoj 48, mislim da oni samo exide drze, svi oni bi trebali da ti zamene akumulator na licu mesta, takodje dobijes popust 10din po Ah starog aku, znaci cca 500-600din.
Послато са GT-N7100
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Vidi ko daje najduzu garancijuDukeNS napisao:DukeNS napisao:Kod mene je i dalje fabricki, znaci od 2006.. Nemam pojma koji je, ali radi savrseno i dalje (kuc, kuc)...
Dok sam kuckao ovaj post pre dva dana sam razmišljao da li da ga uopšte postujem, a sve iz razloga da ga ne ureknem. Pitajte me da li mi je juče u sred Češke crkao akumulator.![]()
Tamo nisam hteo da kupujem nov, jer ne znam da li bi ovde važila garancija, pa sam pazario samo kablove kako bi ga startovali. U povratku nismo ni gasili auto...![]()
Elem, da li neko ima preporuku gde u NS-u kupiti akumulator i kako da znam koji mi treba? Uzeti Vartu ili neki drugi?
Još jedna stvar. Pošto prvi put u životu menjam isti ne znam ko vrši zamenu. Da li to odrade na mestu gde sam ga kupio ili treba da odem do električara?

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ovi daju 40m, mada bih rekao da manje vise svi daju 36m, nisam se udubljivao.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Meni i dalje fabricka Varta sljaka, evo vec osma godina, 193000km, auto se pali i gasi u proseku 4 puta dnevno. Bez punjenja sam cak uspeo 5 puta da upalim auto i predjem 7km sa muzikom, farovima i ventilacijom, bez problema 
Da kucnem u drvo
Sent from my Sony

Da kucnem u drvo

Sent from my Sony
Duke,
Imas u Pere Popadica kod Univera021 radnju sa akumulatorima, ali sam zaboravio kako se zove.
Kad udjes u PP sa leve strane na cosku.
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
Imas u Pere Popadica kod Univera021 radnju sa akumulatorima, ali sam zaboravio kako se zove.
Kad udjes u PP sa leve strane na cosku.
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
Ovaj deo mi nije jasan.Xepoj87 napisao:Bez punjenja sam cak uspeo 5 puta da upalim auto i predjem 7km sa muzikom, farovima i ventilacijom, bez problemaSent from my Sony
Pet puta zaredom si kresnuo auto i onda si prešao 7km, ili si prešao 7km u okviru koji si pet puta morao da pališ auto?
Kada je akumulator ispravan, a pre svega anlaser, može to mnogo više puta da se zavergla.
Probavajući nešto na autu (onda kada mi se nije gasio), sam sigurno 10-15 puta zaverglao auto i upalio ga. Posle toga ne probavajući koliko još može, stavio preko noći na punjač.
Stručnjaci kažu da je potrebno da auto radi ~15 minuta, da dopuni to što je potrošeno prilikom paljenja.
Pa otisao mi spaner, nije se motor hladio, niti se akumulator punio, kais se nije vrteo, jer je spao. Stajao sam na autoputu kada dodje preko 100 stepeni temperatura.
Sent from my Sony
Sent from my Sony