Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Dobro veče
Koji car Hokaj 

Mozes i VWVOB,a mogu i ja da glumim azilanta,kazemo da mi je pasos ostao u Siriji ?Day Walker napisao:Jedino pod pratnju da ga stavim
EDIT:
S foruma jedino ako Dusan bude tu, pa da ga cimam jer studira u Austriji pa ima vizu.
Ili ako ima jos neko, slobodno nek se prijavi ako je rad da pomogne
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
Ako deportuju na kilo , ne isplati im se mene da vracaju.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Kobra sme SVE. Ako te cimaju panduri, nalupaj im šamareDay Walker napisao:Nego, burazer treba da mi ostavi A4 da mu odradim svasta nesto.
Posto su strane tablice, ja verovatno nikako ne mogu da ga vozim ili ima neka fora?
I kako jbno, ako ne mogu ja da ga vozim, prevezem iz tacke A u tacku B u Bgu?

Vozim malopre na autobahnu iza Macana Diesel. Pratimo se oko 220. Nailazimo na kombi koji je zauzeo levu traku sa 150 i ne jebe živu silu. Posle nekog vremena se sklanja (valjda mu ovaj sa Macanom ispred blicao) i mi nastavljamo preko 200. Nailazimo na radove, ograničenje 80, mi smanjimo na 100 ali kombista i dalje cepa 150 i pretiče nas.
Naravučenije: Džaba nam jaki automobili kad smo pičke

- Day Walker
Deklarise se kao carinski prekrsaj, da bi vozio strane tablice u SRB moras imati prijavljeno prebivaliste u ino.Day Walker napisao:Nego, burazer treba da mi ostavi A4 da mu odradim svasta nesto.
Posto su strane tablice, ja verovatno nikako ne mogu da ga vozim ili ima neka fora?
Ja sam vozio od brata auto na ceske tablice, jos dok nisam imao studirau u AT i nisam imao probleme.

Znam da kao postoji neka caka, da kao clanovi uze porodice smeju upravljati, ali isto znam da brat kao ne upada tu...
Ako treba nesto u bg sam za sada, prihvatam i zamenu, taman bi mi dobro dosle Wien tablice, a i TDI potrosnja..

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
VaistinuFloyd napisao:Naravučenije: Džaba nam jaki automobili kad smo pičke

Grčka je raj za jurcanje.
Magistrala od Soluna ka Halkidikiju, ograničenje 90, panduri u desnoj kuliraju negde oko ograničenja, a levom se sve vreme vozi oko 130.
- Day Walker
Dotereace mi auto tokom septembra, pa ako budes tu, cujemo seVVWOB napisao:Deklarise se kao carinski prekrsaj, da bi vozio strane tablice u SRB moras imati prijavljeno prebivaliste u ino.Day Walker napisao:Nego, burazer treba da mi ostavi A4 da mu odradim svasta nesto.
Ja sam vozio od brata auto na ceske tablice, jos dok nisam imao studirau u AT i nisam imao probleme.![]()
Znam da kao postoji neka caka, da kao clanovi uze porodice smeju upravljati, ali isto znam da brat kao ne upada tu...
Ako treba nesto u bg sam za sada, prihvatam i zamenu, taman bi mi dobro dosle Wien tablice, a i TDI potrosnja..

Ako te uhvate, ide krivicna prijava i novcana kazna + ti oduzmu auto.
Bas mi i ne treba takva zajebancija

Brzine idu u H-a !!!

Nema nikakve krivične. Carinski prekršaj je u pitanju. Problem je što oduzimaju vozilo, mada ima tu odbrane, ali ti ne treba ta peripetija.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Oduzmu kao trajno pa uz natezanje se može vratiti ili inicijalno oduzmu privremeno?
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
DW sto ti kaze Nidza, ja imam cro papire tako da mogu da vozim strani auto.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925