Citroen DS4 Racing
Re: Citroen DS4 Racing
markoni: Ne znam tačno koja je priča bila ali kolko sam čuo bilo je problema da se taj jedan primerak uopšte isporuči a kao razlog je pominjano loše gorivo. Možda je dezinformacija ali ako poznaješ vlasnika možeš ga pitati.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Vidi već danasSloba napisao: Pošto je u pitanju joint venture, dakle ne "uslužno" projektovanje već zajedničko ulaganje sa podelom svih rizika, sigurno je da BMW u svemu vidi i sebe i nešto od te tehnologije danas-sutra i na svojim automobilima.

Širim haos!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Stari da, kakvi su i u 308 i CC, a da li će BMW u svoja vozila ugrađivati i ovaj pojačani od 256KS, to ne znamo.
Znate kako ja zamisljam taj joint venture BMW i Pezoa na razvoju sportskog motora. BMW pravi motor a Pezo izigrava levo smetalo
Na kraju podele troskove razvoja i svi zadovoljni 

- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Baš si mu ga dao po zamišljanju.
Francuzi od preključe prave kola, ipak treba Švabe da pojasne na kom se principu okreću točkovi. Iz toga sledi da je logično da podele pare na kraju. 
Ne znam kako je, ali sam siguran da sve to nije tako crno-belo. Fanovima BMW-a je to možda ispod časti, ali jbg... Stvari u budućnosti neće funkcionisati kako su funkcionisale do juče.

Ne znam kako je, ali sam siguran da sve to nije tako crno-belo. Fanovima BMW-a je to možda ispod časti, ali jbg... Stvari u budućnosti neće funkcionisati kako su funkcionisale do juče.
Zanimljivo zapazanje ali daleko od istinitogLaki021 napisao:Znate kako ja zamisljam taj joint venture BMW i Pezoa na razvoju sportskog motora. BMW pravi motor a Pezo izigrava levo smetaloNa kraju podele troskove razvoja i svi zadovoljni

Joint venture u auto industriji se pored usteda dobrim delom radi i zbog razmene iskustva i ideja.
Nisu blesavi u BMW-u...oni imaju iskustva u razvoju visokolitraznih motora ali dolaze vremena kada ce oni biti sve manje i manje zastupljeni.
Treba misliti na buducnost i cuvati neke projekte u rezervi

- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Kada smo kod budućnosti, BMW i PSA zajedno ulaze u elektrifikaciju automobila, a to je nešto daleko veće i ozbiljnije od razvoja samo jednog ili par motora.
Pa eto, pripremaju se ljudi za buducnost jer nece da ostanu izgubljeni u vremenu koje dolazi kao sto se to desilo Nokia-i 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

A Pug je sisao vesla u reli sampionatima sirom sveta...Laki021 napisao:Znate kako ja zamisljam taj joint venture BMW i Pezoa na razvoju sportskog motora. BMW pravi motor a Pezo izigrava levo smetaloNa kraju podele troskove razvoja i svi zadovoljni

edit:
nema fotki enterijera

a, ja bih ga ofarbao u crnu boju, sa grafitnim felnama <3
Poslednja izmena od NexT u 06 Mar 2012, 14:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Kako izgleda dobro ovaj DS4 R
A tek mat boja...odlicno stoji sportskim automobilima

A tek mat boja...odlicno stoji sportskim automobilima

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Auu brate kako dobro izgleda.
Ova konstatacija ima dodatnu težinu, jer ja ne volim mat kola nikako.

Širim haos!
Oduševljen sam.
Nije imao nikakav problem sa gorivom,nego sa nasim gorivom ide losije nego preko.ftj napisao:markoni: Ne znam tačno koja je priča bila ali kolko sam čuo bilo je problema da se taj jedan primerak uopšte isporuči a kao razlog je pominjano loše gorivo. Možda je dezinformacija ali ako poznaješ vlasnika možeš ga pitati.
Sipan je aditiv za povecanje snage...
Od 2013. ce biti slobodan uvoz goriva,pa ce biti gorivo sa preko 100 oktana,koje ovaj motor srce po fabrici.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.