Dobro veče
Re: Dobro veče
Da je lako...
Ali hoću, Vlado zovem te uskoro
Ali hoću, Vlado zovem te uskoro
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Grujo koliko pušiš dnevno???
Ja ne znam jesi li ranije korstio elektronsku, ali meni barem radi, i deluje...
Nemam apsolutno nikakvu potrebu za cigaretom. Čak i kada zapalim ponekad, automatski se em pokajem em ukapiram koliko su odvratne...
Ja ne znam jesi li ranije korstio elektronsku, ali meni barem radi, i deluje...
Nemam apsolutno nikakvu potrebu za cigaretom. Čak i kada zapalim ponekad, automatski se em pokajem em ukapiram koliko su odvratne...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
2.52??? Au riba nije normalna.Ralee napisao:Dobro jutro. Sinoc imao cukanje u bulevaru oslobodjenja kod tirsove, zaustavlja policija na vhu iz smera od slavije mene i neku ribu u c3 koja je isla u levoj traci malo iza mene. Ja iz desne trake na sine, a riba krene da sece iz leve i zakaci mi zadnji desni cosak. Izadjem da vidim, ajde nije strasno malo ogulila lajsnu i par crta na braniku kako je pukao lak od pritiska. Nisam hteo evropski da pisem, reko nema veze, medjutim policajac hteo da svakako uradimo alko test i devojka naduvala 2.52 promila. Sta je njoj u glavi nije mi jasno.

Sta je bilo posle njene kontrole? Jel policija pisala zapisnik ili ste popunjavali evropski?
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Imamo temu za cigarete. Ajmo tamo
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mozda je neposredno pre voznje eksirala nesto pa joj je tako skocio procenat?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Šta god da je radila nadam se da su je priveli na trežnjenje i pisali prijavu.
Brate, 2.5 ni ja nikad nisam naduvao, to je nemoguće
Sem ako nije tek sabila nešto gadno
Sem ako nije tek sabila nešto gadno
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
2.52 nije moj cale naduvao koji je bio ceo dan u kafani (preporuka za Kordun u Pancevu). Jedva izvukao 1.3 i to posle 5 flasa belog vina.
Sta li je ta pila?
Urose to ti je ono sto sam napisao pre neki dan, kad imas vremena da spavas ti ustanes ranije, kad trebas na posao vuces se kao macka.
Sta li je ta pila?
Urose to ti je ono sto sam napisao pre neki dan, kad imas vremena da spavas ti ustanes ranije, kad trebas na posao vuces se kao macka.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Kazu da ne treba po vrucini lepiti fasadu...
Vlado to je bilo nesto sitno posle 3 sata ujutru.
@Kuzmanovic
Drugar i ja zablejali pa krenuo kuci, pa sam bio malo i umoran nisam hteo da se zezam sa tim evropskim, jer steta je neprimetna tek kad se zagledas, a nije mi nikakav zapisnik pominjao. Ja sam pre celog incidenta video da auto malo seta i sece, al rekoh ok ko prati linije na slaviji, medjutim kad me zakacila, riba nije ni izasla da vidi, samo se presavijala u kolima. Kad je naduvala, 2 pandura i ja se slogirali, 2.52 kaze pandur "devojka se napila".
Posle toga sam otisao tako da ne znam sta je dalje bilo sa njom.
@Kuzmanovic
Drugar i ja zablejali pa krenuo kuci, pa sam bio malo i umoran nisam hteo da se zezam sa tim evropskim, jer steta je neprimetna tek kad se zagledas, a nije mi nikakav zapisnik pominjao. Ja sam pre celog incidenta video da auto malo seta i sece, al rekoh ok ko prati linije na slaviji, medjutim kad me zakacila, riba nije ni izasla da vidi, samo se presavijala u kolima. Kad je naduvala, 2 pandura i ja se slogirali, 2.52 kaze pandur "devojka se napila".

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Posle se ona druzila sa celijom za treznjenje.
Bitno da steta nije velika. Ona ce da dobije prijavu za tesko pijanstvo.

- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Po vrucnini nije preporucljivo raditi ni jedan posao na kuci ili oko kuce. Ali kada pogledas, kada bi cekao da ti naidje slobodno vreme koje ti je potrebno za neki posao, a da pritom ne bude praznik i da bude idealno vreme...A kod nas koji svaki dan radimo, to se retko poklopi. Kuca ti nudi komociju i jos mnogo toga, ali zahteva da joj se posvetis, a to trazi vreme. U stanu si gospodin, mnogo manje obaveza, a i mnogo manje komocije. Ali kada radis svaki dan, kada da uzivas u komociji kuce?
Šteta što se i oluci ne menjaju.
TT
TT
Ne može sve, trebao mi je i limar i još nekoliko dana posla oko toga. Danas je postavljeno stiropor, sutra idu tiple i mrežica, pa za par dana farba. Vreme je takvo kakvo je, a slobodan termin je sad pa ko zna kad opet.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...