half man napisao:Muka mi je takvih ljudi,takve treba proterati odavde.. \
Uvek ce tudji uspeh osporavati i truditi se da ga umanje ili pokvare . Jakooo jako ruzno
Ali bolje ih ignorisati,da se vratimo mi na sport
Vidim Vojvodina hoce da vrati Laneta Jovanovica,Kacara,vec su doveli nekog golmana iz Celzija,bilo bi lepo da naprave ozbiljniji sastav.
Ali bolje ih ignorisati,da se vratimo mi na sport
Vidim Vojvodina hoce da vrati Laneta Jovanovica,Kacara,vec su doveli nekog golmana iz Celzija,bilo bi lepo da naprave ozbiljniji sastav.
Ja recimo ništa čudno ne vidim u tome.
Buturović je bio finansijer FK Vojvodina i sin je nasledio njegovu imovinu, firmu ili šta već.
Postojala su dva scenarija da se okrene i kaže ne interesuje me FK i prekine sa saradnjom ili da mu se ponudi da nastavi, što je i učinjeno i što je on i prihvatio.
Nije tu bilo nekih mahinacija ili prisvajanja.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
samo polako napisao:Ja recimo ništa čudno ne vidim u tome.
Buturović je bio finansijer FK Vojvodina i sin je nasledio njegovu imovinu, firmu ili šta već.
Postojala su dva scenarija da se okrene i kaže ne interesuje me FK i prekine sa saradnjom ili da mu se ponudi da nastavi, što je i učinjeno i što je on i prihvatio.
Nije tu bilo nekih mahinacija ili prisvajanja.
Jeste, samo sto niko nije smeo/mogao da se pobuni ili ne daj boze predlozi nekog drugog kandidata.
Mozda niko nije ni mogao, jer su u UO sve njihovi ljudi.