Kladionica

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: Kladionica

Post od methane.master »

@Tex :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Inače Viljaš-Buljaš je dobio otkaz u Čelziju. Tim do leta vodi Di Mateo.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Procitao sam za otkaz. Bilo je neminovno, tako da su ovim odugovlacenjem usrali motku i u LS i u Premier ligi.
Njima je neophodan nazad Murinjo ili neko slican ko je tako kurcevit, da odrzi red medju tim silnim zvezdama. Ne moze covek koji ima platu 10.000 eur mesecno da odrzava red medju ljudima koji zarade 10-20 puta vise.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Ne verujem da ce Murinjo da se vrati nazad u Celzi... A opet ne znam ni ko bi mogao da bude trener od sledece sezone... Mozda Rajkard, ili Zola... Ne znam... Lipi izgleda ide u Kinu, Kapelo ne verujem da ce ikada vise se vratiti u Englesku, mada ako Murinjo ode u Celzi, on moze na klupu Reala... :pardon:
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Meni licno je Capello tezak pajser. Ne volim ga.
A Murinjo je neko ko se savrseno uklapao u "image" Chelsea. Nafurani rus milijarder, nafurane zvezde u klubu i nafurani trener.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Pa to jeste, bas su bili skupina zvezda, pravi Holivud, mada stizu ih godine i to uzurbano... Videcemo da li ce Abramovic da proguta ponos i da prizna da je pogresio sto je oterao Murinja...

A kada se setim koliko sam samo voleo taj Celzi za vreme Gulita i njegovog seksi fudbala, i koliko sam gotivio onog psihopatu od beka, Greem LeSo-a... Jbte ceo taj tim sam obozavao....

Mocni Tore Andere Flo i Dzimi Haselbajnk...

Nisam toliko mator, tek mi je 25 ali taj fudbal od pre 10ak godina mi je bio mnogo privlacniji ne samo za gledanje vec i za pracenje tih ekipa tokom niza godina... Sad je sve nekako bezveze... Nije to TO!!! Nema duse u ovom danasnjem fudbalu...

Dan danas kad pocnu neke price o napadacima, i postizanju golova, kada krenu da raspredaju legende o Ibrahimovicu i tako tim danasnjim FACAMA, ja samo pitam, znate li vi ljudi ko je Alan Sirer, ko je Tedi Seringem, da ne nabrajam sada...

Tko nije navijao za ovaj klub taj ne zna sto je patnja...

Slika
Poslednja izmena od bane valjevo u 04 Mar 2012, 23:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Ah... Ja sam pride igrao CM2 97/98 do pre par godina, tako da mogu da nabrajam do sutra... :kezo:
Korisnikov avatar
krstin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:10

Post od krstin »

Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

bane valjevo napisao:tim danasnjim FACAMA, ja samo pitam, znate li vi ljudi ko je Alan Sirer, ko je Tedi Seringem, da ne nabrajam sada...
Onaj što sa Linekerom vodi Match Of The Day, subotom u 23h na BBC1? ;)

Inače imao sam i dva njegova autograma. Jedan sam dao ortakovom klincu, a drugi sam uspeo da izgubim. :uf:

Što se Chelsea tiče, očigledno da je veći deo tima izraubovan, i da ga je trebalo pročitisti još letos, naročito od likova koji su i ranije pravili probleme u atmosferi Terry, Lampard, Drogba... Da sam predsednik kluba, preplaćene "vedete" bih obradovao trenerom poput Magatha, koji da je rođen 50-ak godina ranije verovatno bio upravnik u nekom konc-logoru, ili ludaka poput Di Cania koji se bije sa igračima. :palica: Pojačanja takođe nisu pogođena, osim Mate.
Širim haos!
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Paolo DiCanio, kakav je to manijak, i kakv je to lik...

inace, kada je Rafinha konacno pobegao iz Schalke-a, secam se njegovog intervju i da su ga pitali da li je srecan sto je dosao u tako veliki klub, da li je to njegov vrhunac karijere, on je samo rekao da je zadovoljan jer mu Magath vise nije trener... :rofl:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Odigrao sam na malo jaci ulog: Arsenal - Milan, 1X, kvota 1.35
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Sačuvaj me Bože više ovog Ace Stojanovića. :glavomuzid: Ko tog bolida drži na televiziji, nije mi jasno. :zbunjen: :thumbdown:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Kojeg Ace? Ja se nerviram sto ne komentarise Aca, nego ovaj pajser. (Nije Predrag Strajnic, a mozda i jeste?)
Meni je Aca jedini normalan komentator na RTS, ovo ostalo sve kadar iz komunisticke skole. Priprema za mec nula, Internet nista, samo brbljaju prepricavajuci ono sto i sam vidim na ekranu.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Izgleda :djavo: Mada bih se zakleo da je u prvom poluvremenu bio Aca. Pričao je o odevanju rodbine igrača, mada brate oni svi počinju da liče na Acu. :uf:
Širim haos!
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Texonja napisao:Meni je Aca jedini normalan komentator na RTS,
Da si rekao da je najbolji, pa i da prihvatim, jer nema neku konkurenciju.
Ali normalan komentator nije, niti moze biti kada ide na zivce velikoj vecini.
Nekada je bio interesantan (BK i Englezi), sada se ponavlja, lako je predvideti svaki njegov komentar i neko bi trebao da mu objasni da me bas zabole da li je baba rezervnog trenera golmana imala zanoktice. Plus sto se izgubi u prici, bez obzira na desavanja, dere se kao nezdrav bez potrebe, ima obicaj da namerno kasni za po jednog igraca u nizu dodavanja (misleci da je totalno moderan) i tako...

Kako god, Arsenal delje zabare :pijemo:
Odgovori