Dobro veče
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Dobro veče
Ne znam o cemu pricas ali sam zapenio bukvalno najebo sam im se majke mailom jer ne rade sada a zvacu ih u ponedeljak...
Inace lopovi su ubacili stavku od 200 dinara za Generali osiguranje stana sto samo po sebi nije nista lose ali na ovakav nacin, UKLJUCILI U CIFRU, sad ja ako necu to da platim moram da pisem uplatnicu a da ne pricam koliko ljudi plati i ne gleda, baci one papire sto idu uz racun...
Inace lopovi su ubacili stavku od 200 dinara za Generali osiguranje stana sto samo po sebi nije nista lose ali na ovakav nacin, UKLJUCILI U CIFRU, sad ja ako necu to da platim moram da pisem uplatnicu a da ne pricam koliko ljudi plati i ne gleda, baci one papire sto idu uz racun...

Pozdravljam vas ekipo.
Ne bih da "teram" i dalje ljude sa ovog foruma.
Možda se sretnemo na nekom drugom forumu.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Koji ti je bre...
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Mr.Rotor
Ajde ti ipak ostani.
Dovoljno su ljudi sa foruma oterali neki drugi, što direktno što indirektno, a ako se tako i nastavi i od mene pozdrav.
Pa nek ekipa od 4-5 ljudi međusobno odobrava svoja razmišljanja.
Ajde ti ipak ostani.
Dovoljno su ljudi sa foruma oterali neki drugi, što direktno što indirektno, a ako se tako i nastavi i od mene pozdrav.
Pa nek ekipa od 4-5 ljudi međusobno odobrava svoja razmišljanja.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
To u NS-u rade godinama, pa još i dva osiguranja (dve različite kuće) a ne samo jedno.Ogi napisao:Ne znam o cemu pricas ali sam zapenio bukvalno najebo sam im se majke mailom jer ne rade sada a zvacu ih u ponedeljak...

TT
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Rotore, ne budalesaj. Gomila tvojih stavova se meni ne dopada, ali ih ne iznosiš agresivno niti si isključiv. Ko ne ume da prihvati da postoji i drugačiji stav, ne treba ni da polemiše a kamoli da ga neko tera. I stvarno, dosta su bre pametniji popuštali...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
U potpunosti razumem njegov izbor.
Nekolicina ljudi stvara negativnu atmosferu i tera ostale, pogotovu novije clanove.
Ako nisi istomisljenik, odmah si negativno etiketiran.
Nekolicina ljudi stvara negativnu atmosferu i tera ostale, pogotovu novije clanove.
Ako nisi istomisljenik, odmah si negativno etiketiran.
Brzine idu u H-a !!!

sta je bilo druze ?Mr.Rotor napisao:Pozdravljam vas ekipo.
nisam u toku

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Rotore,
stvarno prevazidji ove "sukobe" i ignorisi teme gde imas nesuglasice. Pisi o Audijima, Rotor felnama i sl.
Šalu na stranu, verujem da bi dosta nas moglo da se pokači sa solidnim brojem ljudi na forumu ali to nije poenta ovog foruma.
Ja lično ne pišem na "osetljivim" temama jer imam "specifične" stavove koji su ponekad društveno neprihvatljivi. To je preporuka i za tebe...
stvarno prevazidji ove "sukobe" i ignorisi teme gde imas nesuglasice. Pisi o Audijima, Rotor felnama i sl.

Ja lično ne pišem na "osetljivim" temama jer imam "specifične" stavove koji su ponekad društveno neprihvatljivi. To je preporuka i za tebe...
Kakvi ste bre ko neke zene, samo se durite 

slazem se totalnoRisto napisao:Rotore,
stvarno prevazidji ove "sukobe" i ignorisi teme gde imas nesuglasice. Pisi o Audijima, Rotor felnama i sl.Šalu na stranu, verujem da bi dosta nas moglo da se pokači sa solidnim brojem ljudi na forumu ali to nije poenta ovog foruma.
ponarocito sa ovim sto sam boldovao
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ogi napisao:Ne znam o cemu pricas ali sam zapenio bukvalno najebo sam im se majke mailom jer ne rade sada a zvacu ih u ponedeljak...
Meni je na racunu DDOR i to zato sto sam platio (pre dosta godina) dodatnu uplatnicu. Nakon prve uplate se smatra da si prihvatio Ugovor o osiguranju i ukljucuju na redovan racun.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Mr.Rotor napisao:Pozdravljam vas ekipo.
Nisam bas pratio Zasto je Srbija tu gde jeste temu, pretpostavljam da su tu nastali neki sukobi ali kako god, nema razloga da se odlazi sa foruma zbog toga. Par dana malo chill, da se ohlade strasti i teramo dalje. Evo ja cu da zabavljam masu ako treba

Može, al bez Dragera!