Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Re: Dobro veče

Post od Uroš S. »

Neo napisao:Ja se grejem na pelet :)
Ja zavrnuo radijator u sobi, mnogo vruće, greje me samo vertikala.

TDI, upao si u živi pesak predrasuda, ne znam kako drugačije da ti kažem.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

TDI napisao: Next,
Milos je bar originalan sa forama za razliku od tebe. On me covek bar nasmejao sa komentarom, a posle tvog komentara sam se smorio kao badnjak u Novom Pazaru.
Ako mislis da sam iz bilo kog razloga pokusao da nasmejem tebe, ili bilo koga, onda imamo jos veci problem :)

Nista lepse od slobodnog ponedeljka :kafa:
Sad ne znam sta da radim ostatak dana... Bem ti vreme
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Najbolje bi bilo kada bi svi imali kucne pomocnice, kuvarice, bastovane, pa da mozemo da budemo muskarcine :) Ja stvarno nisam imao upisan minuli kuvarski rad, pa je supruga preuzela i usavrsava.

Radimo oboje do kasno i ne znam sta bi nam vremena ostalo za zajednicki zivot, ako bi jos i kuvala uvece. Vikendom dok sprema rucak za radni dan, ja usisam i prebrisem kako bi sto pre izasli napolje i ukrali koji sat sunca. Dok perem prozore znam i da mahnem komsinicama preko puta :)

Tudimo se i da sto cesce rucamo napolju vikendom, a hvala bogu pomazu nam tasta i moja majka oko klope i deteta, inace bi bilo bas cupavo.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

[quote="Next"
Sad ne znam sta da radim ostatak dana... Bem ti vreme
Ti dođi kod mene. :D

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

:masem: :kafa:
Širim haos!
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

I dalje ne verujem kako ljudi ne znaju da koriste kruzni tok :)

Pale migavce kada ulaze u tok, ne pale kada izlaze, kruze spoljnom trakom ko debili, ... uzas.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:

Post od schonenk »

Pa kad ne znaju da isprate blagu krivinu u raskrsnici, nego idu pravo i prelaze u tudju traku, kruzni je tek neresiva engima. Za nas je samo nesto haoticno tipa Slavije bez traka. Prekrstis se i udjes u tok.

Kod opstine Nbg ovi sto idu iz Bul Mih. Pupina u Pariske komune naprave jednu pravu trajektoriju iz krajnje leve. Da ne trose volan valjda. Ali uredno sviraju ako si u srednjoj i nastavljas dalje ka Oml. Brig.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Pa eto ti i nikaragva ste izneli suprotne stavove :) Po njemu u kruznom toku moras da ides ka sredini i onda kad se iskljucujes imas prednost nad ovim debilima sto kruze spoljnom trakom.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

nikaragva napisao:I dalje ne verujem kako ljudi ne znaju da koriste kruzni tok :)

Pale migavce kada ulaze u tok, ne pale kada izlaze, kruze spoljnom trakom ko debili, ... uzas.
Juce sam cuo da je vec neko preleteo preko onog novog u Begecu :D Ova varijanta opet :D

Slika
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:

Post od schonenk »

Verovatno se radi o malim kruznim poput ovih kod arene iznad auto puta, gde i nemas vremena da ispostujes proceduru prestrojavanja, a da ne napravis zastoj.

Tamo gde su tri trake ipak je previse ocekivati da i onaj u srednjoj ne kruzi ili da svi idu krajnjom levom do iskljucenja.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Slazem se da ne treba, al narodni obicaj usadjen u nasu svest o kruznom toku je da uvek ides ka sredini i iskljucujes se kao oslobodioc beograda a to nije bas tako na danasnjim kruznim tokovima.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Urose,
Neka. Ja sam ipak za to da se neke tradiconalne i patrijarhalne vrednosti ocuvaju. Za ovo moderno sam slabo. Za mene muskarac i zena nikad ne mogu da budu jednaki, jer jednostavno svako ima svoju ,,prirodnu,, ulogu u porodici i zivotu. Stub kuce je zena, a glava kuce je muskarac. Ne pada mi napamet da bilo kome objasnjavam sta to znaci. A da li je neko domacin ili domacica i koliko je u tome dobar se vidi kroz razne faktore i sve je usko jedno sa drugim povezano. Najprostije moguce, domacin i domacica moraju da budu kulturni i vredni ljudi. A ti mozes da tvrdis da su to predrasude. Ja ni tebi, ni bilo kome ovde ne namecem svoje misljenje, niti trazim da ga smatrate ispravnim. Zivite ljudi svoje zivote kako vi mislite da treba, ako je vama dobro, meni je jos bolje. Da li tebi kuci, Nextu, McGruji, Peri, Miki, Ziki,...zena cepa drva, a vi sirite ves i kuvate rucak...Ili obrnuto, to je vasa stvar koja mene ne zanima. Mozemo da razmenimo misljenja i na tome da ostane. Nije meni niko ovde ni brat, ni kum, ni drug, niti mi dolazi na slavu...Pa da me to iz nekog razloga interesuje.

Primetio sam da dosta vas ovde, hajde vama koji ste momci i ne moze da se zameri, ali ima ozenjenih ljudi, koji si i ocevi, ne ume da napravi razliku između autoriteta i postovanja sa jedne strane i šovinizma sa druge. Šovinizam naravno ne podrzavam ni ja. Mada...Ako gledamo dve krajnosti, koja je manje zlo, to je muski šovinizam. Ženski je opasan da su to problemi za koje jos nije izmisljeno ime.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Stani, zaustavi!

Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Zaista
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Gledacu stvarno, bas cu se potruditi, da u ovakve rasprave vise ne ulazim, jer necu da dolazim u situaciju da mi usta budu zapusavana, jer mislim drugacije i da budem satanizovan zbog toga. Svaki dan imam priliku da cujem misljenja koja su dijametralno suprotna mom, pa ne reagujem tako. Jednostavno na tom nivou ne umem da razgovaram.

Evo Grujo, primi moje duboko izvinjenje i za ovu raspravu i za onu o ciptuningu. Nadam se mi gresi biti oprosteni :ccc: :ccc: :ccc:
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Odgovori