Piros napisao:
Nisam gledao kosarku, ali vidim da smo doziveli pravi debakl

Znači ja sam jedini gledao samo košarku...
Nije debakl... Oscilacije, igra bez plejmejkera (iako ne gotivim Teodosića od utakmice protiv Rusije, večeras nam je baš on falio, ili da nas zakopa do guše ili da nas izvuče). Marković je ipak samo prosečan plejmejker koji igra fantastičnu odbranu.
Ilijevski je pogodio sve što je mogao, uz sporadične pogotke Antića i Gečevskog. Podbacio je naš šut, da je barem bio prosečan pa i nekako, a bez šuta za tri u prvom poluvremenu, stvarno nije moglo.
Makedonci su izvršili pritisak na Fibu, i vidi se da sudije sada na njihovim utakmicama ne znaju gde biju. Jako loše su vodili meč. Uvek očekujem da se kriterijum do kraja meče barem malo izravna, a večeras su baš vukli na stranu Makedonije, posebno sa ličnim greškama na Mekejlebu.
Nema veze, poraz će nadam se shvatiti kao otrežnjenje i prizemljenje, mlada je ekipa, ima tu još puno da se igra...
Žao mi je što je Katić nekako van forme, i što Štimac ne igra malo više. Večeras kada je ušao uneo je živost i borbenost koja je realno gledano karakteristična za njega. Imao je sezonu iz snova, i ne znam zašto ga Duda ne forsira malo više...