Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Dobro veče

Post od Floyd »

Danas sam posle duzeg vremena vozio auto sa manuelnim menjacem...emocije su se probudile :D

Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Dobro veče

Post od sebekkg »

Slika

ne znam da li je još neko primetio, ali mene ovo užasno nervira. ako sam platio neku uslugu ja to želim i da dobijem. najgore što sam zvao i oni se prave mnogo pametni, kao nemoj te biti nervozni. jes pa da gledam glupog ivanovica petkom, pa mi zato brane da gleda seriju 15 puta bolju njego njegovih 45 min URNEBESNOG programa.
Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Kako volim nocu da se vozim Beogradom :presrecan: Definitivno cu da ugradim Webasto u sledeci auto, ili da se preselim negde gde je stalno toplo :hladno:
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Ja pređoh preko novog nadvožnjaka na petlji novog mosta (gde je tobogan) 2 puta. Uh koliko čekam da isprave krive Drine i puste kako treba u rad (to treba da bude nadvožnjak za suprotni smer od Ade ka sajmu). Asfalt je utegnut i samo fali da neko uveče potopi gas i na drugom kraju imesto skretanja izleti i upravi u stub.
Al mi je bilo zanimljivo proći. :)
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

NexT napisao:Kako volim nocu da se vozim Beogradom :presrecan: Definitivno cu da ugradim Webasto u sledeci auto, ili da se preselim negde gde je stalno toplo :hladno:
Zakupi garažu. B-)

Tapatalk HD
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ma je*es ti to kad parkiram u gradu auto... Setam 10 minuta od kafica do auta jer ovom mom autobusu treba pista da se parkira :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Stjepa napisao:Ja pređoh preko novog nadvožnjaka na petlji novog mosta (gde je tobogan) 2 puta. Uh koliko čekam da isprave krive Drine i puste kako treba u rad (to treba da bude nadvožnjak za suprotni smer od Ade ka sajmu). Asfalt je utegnut i samo fali da neko uveče potopi gas i na drugom kraju imesto skretanja izleti i upravi u stub.
Al mi je bilo zanimljivo proći. :)
Polako sa tim potapanjem gasa, oće kontejneri da se pojave kad se najmanje nadaš. :djavo:
Širim haos!
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

:kezo:
E da znas kako sam tuda prošao... Sa 60km/h. Poprilično se trudim da kontrolišem desnu nogu. Nekad srce zaigra, ali pošto čuvam fotografije pogledam ih sa vremena na vreme tako da me to ohladi ko leden tuš. Zvuk lima kako se savija mi je danima odjekivao u glavi. Ne ponovilo se.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Одг: Dobro veče

Post od Day Walker »

Ako je tebi ono dobar asvalt, onda ne znam da li smo istimnadvoznjakom vozili...
Inace treba jos jedan sloj da se stavi.

Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Danas negde pred Gazelu ispred mene se pojavljuje BMW X3 sa nekim krovnim koferom gore. Istog momenta spontano naglas izgovaram: "Brate koliko li ti televizora voziš?" i počinjem da umirem od smeha, a onda shvatam da me moji saputnici u najmanju ruku čudno gledaju. :ludak: :kuku:
Širim haos!
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Uroš S. napisao:Ima ova kriza jednu prednost, a to je da bi verovatno sve ulice u gradu konstantno bile zakrčene kad bi svi imali pare za gorivo. Novi Beograd je nesnosan, u centru, na Gazeli, na Autokomandi mnogo manja guzva nego NBG.
Mi smo u nekom drugom beogradu onda,ja sinoc od autokomande do slavije i bulevara poludeo,posle do gazele isto guzva i onda na nbg sve lagano :mrgreen:
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Danas me upecali zbog price telefonom u toku voznje. Prosao sa opomenom i jednom crvenom.

WS & TT2
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Mene pre neki dan za nepropisno skretanje. Prosao sa uplatnicom.
Korisnikov avatar
Aleksandar194
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: Koji bus prvi naiđe...

Post od Aleksandar194 »

Mene ne diraju, bleja :mrgreen:

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Slika
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

steva_anya napisao:Bradaja kao opstinski pecat :kezo:
Zanimljivo, ali 3/4 ljudi koji su koristili ovaj izraz, kada sam ih pitao, nisu imali najmanju ideju kako izgleda, tj nikada videli nisu opstinski pecat :D

Tptlk
Odgovori