ne znam da li je još neko primetio, ali mene ovo užasno nervira. ako sam platio neku uslugu ja to želim i da dobijem. najgore što sam zvao i oni se prave mnogo pametni, kao nemoj te biti nervozni. jes pa da gledam glupog ivanovica petkom, pa mi zato brane da gleda seriju 15 puta bolju njego njegovih 45 min URNEBESNOG programa.
Ja pređoh preko novog nadvožnjaka na petlji novog mosta (gde je tobogan) 2 puta. Uh koliko čekam da isprave krive Drine i puste kako treba u rad (to treba da bude nadvožnjak za suprotni smer od Ade ka sajmu). Asfalt je utegnut i samo fali da neko uveče potopi gas i na drugom kraju imesto skretanja izleti i upravi u stub.
Al mi je bilo zanimljivo proći.
Stjepa napisao:Ja pređoh preko novog nadvožnjaka na petlji novog mosta (gde je tobogan) 2 puta. Uh koliko čekam da isprave krive Drine i puste kako treba u rad (to treba da bude nadvožnjak za suprotni smer od Ade ka sajmu). Asfalt je utegnut i samo fali da neko uveče potopi gas i na drugom kraju imesto skretanja izleti i upravi u stub.
Al mi je bilo zanimljivo proći.
Polako sa tim potapanjem gasa, oće kontejneri da se pojave kad se najmanje nadaš.
E da znas kako sam tuda prošao... Sa 60km/h. Poprilično se trudim da kontrolišem desnu nogu. Nekad srce zaigra, ali pošto čuvam fotografije pogledam ih sa vremena na vreme tako da me to ohladi ko leden tuš. Zvuk lima kako se savija mi je danima odjekivao u glavi. Ne ponovilo se.
Danas negde pred Gazelu ispred mene se pojavljuje BMW X3 sa nekim krovnim koferom gore. Istog momenta spontano naglas izgovaram: "Brate koliko li ti televizora voziš?" i počinjem da umirem od smeha, a onda shvatam da me moji saputnici u najmanju ruku čudno gledaju.
Uroš S. napisao:Ima ova kriza jednu prednost, a to je da bi verovatno sve ulice u gradu konstantno bile zakrčene kad bi svi imali pare za gorivo. Novi Beograd je nesnosan, u centru, na Gazeli, na Autokomandi mnogo manja guzva nego NBG.
Mi smo u nekom drugom beogradu onda,ja sinoc od autokomande do slavije i bulevara poludeo,posle do gazele isto guzva i onda na nbg sve lagano
Zanimljivo, ali 3/4 ljudi koji su koristili ovaj izraz, kada sam ih pitao, nisu imali najmanju ideju kako izgleda, tj nikada videli nisu opstinski pecat