2017 Porsche Panamera
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: 2017 Porsche Panamera
Jer tako su u mogucnosti
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
https://youtu.be/ddk_t61sVB4
5 Novembra postaje dostupna, tj pojavljuje se zvanicno u salonima i krecu dostave...
Ladno 4S nema onu perverziju od spojlera koja se siri, na 4S se samo podize iz jednog dela bez sirenja (vidi se na snimku).
Ladno 4S nema onu perverziju od spojlera koja se siri, na 4S se samo podize iz jednog dela bez sirenja (vidi se na snimku).

Cene aktuelne Panamere ce sigurno pasti s pojavom nove u salonima. Mogla bi to biti dobra kupovina za zainteresovane 

Kako uzeti staru pored ove nove?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Bas mi to palo na pamet, garant ce gomilu kupaca motivisati time da idu na Turbo, u fazonu ne treba mi vise od 440ks uzecu 4s..., ali cek cek, onaj spojler moram imati, uzimam Turbo!!!
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Daj gedore i imbuse, da skidamo i prodajemo siromasima koji kupili 4s i V8 dizlo. Unosan poso.
Laki, pošto platiš taj fensi spojler?
Laki, pošto platiš taj fensi spojler?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Stara nije pojam lepote, ali je i dalje mocna pojava. Uz dobar pad cene bice poprilican broj kupaca koji ce baciti oko i na staru kokuLaki021 napisao:Kako uzeti staru pored ove nove?

Ja bi prvi tako razmisljao, mnogo je nadrkan spojlerIvan napisao:Kapiraj koliko ce bogatasa da pljune pare za turbo samo zbog spojlera

Meni je i stara prelepa (popgotovo FL), ali ova nova je nesto posebno.miki_28 napisao:Stara nije pojam lepote, ali je i dalje mocna pojava. Uz dobar pad cene bice poprilican broj kupaca koji ce baciti oko i na staru kokuLaki021 napisao:Kako uzeti staru pored ove nove?
Upravo zbog toga očekujem pad cena stare jer je nova napravila bum. Porsche dileri zadovoljno trljaju pohlepne šake, biće profitaLaki021 napisao:Meni je i stara prelepa (popgotovo FL), ali ova nova je nesto posebno.

Vezano za diskusiju o Turbo spojleru, kod Porsche servisa se mogao naknadno instalirati Turbo spojler. Cena citave operacije 5k Evra

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Turbo ima i lepše izduve.Laki021 napisao:Bas mi to palo na pamet, garant ce gomilu kupaca motivisati time da idu na Turbo, u fazonu ne treba mi vise od 440ks uzecu 4s..., ali cek cek, onaj spojler moram imati, uzimam Turbo!!!
Uzmi Turbo da se ne bi smorio svaki put kad te pretekne

Windows

Kakvi marketinski magovi, namerno stave taj spojler u turbo da bi lakse naterali ljude da daju jos 40-50k