Sport
Re: Одг: Sport
Sta je pricanje napamet? Da je Nadal bolji od noleta? Da li je to napamet ili mozda i sam nole prica napamet kada priznaje da je Nadal trenutno bolji?Delija napisao:Po tome sto pises je ocigledno da mec uopste nisi ni gledao i da pises napamet...crni napisao:Nisam, a i sto bi?Delija napisao:Jel si gledao kraj 2. seta i vise od polovine 3.?crni napisao:Gresis...bas je obrnuto.Delija napisao:Samo ne vidim zasto - kad igraju maksimalnom snagom Novak je definitivno jaci i tu nema price.
Tvoja pogresna tvrdnja se ne odnosi samo na poslednji mec, jel tako?
Ako nisi gledao ne vidim zasto bi uopste komentarisao bilo sta...
Ne razmisljas racionalno, samo si jos jedan zaslepljen i ostrascen navijac. Nista cudno za jednog zvezdasa:-)
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Sport
Da, fakat jesam zaboravio na to sa ATP-ovim sajtom. Koliko znam sklonili su nakon sat vremena, niti je iko ozbiljan tome pridavao značaj. Ajde da pretpostavimo da i jeste namerno. Gotovo sam uveren da do Novaka ta informacija nije ni došla, jer su pred važne mečeve igrači prilično (samo)izolovani. To što je neko predviđao Nadala za favorita imao je puno argumenata za to, recimo učinak na turnirima ove godine i forma, za razliku od Novakove. Pa? I naš Steva je prognozirao da dobija Nadal. Čak i pare stavio na njega. Iole ozbilniji analitičari su bili vrlo rezervisano. Konkretno CNN-u pred finale Pat Cash koji je pratio i analizirao turnir za njih, je rekao da će biti izjednačeno ali da je Nadal u blagoj prednosti zbog Novakovog polufinala.trojanac napisao:MM, juče na svim vestima bilo da je ATP objavio na svom sajtu da je Nadal osvojio US Open pre početka meča. Interesantno je da je ta vest kasnije sklonjena.
Isto su svi mediji u US najavljivali pobedu Nadala, čak su neki analitičari prognozirali i rezultat od 3:1 za Nadala, kako je i bilo. O tome je čak i komentator pričao juče.
Pa sad, nije favorizovanje od strane medija i pritisak na Noleta? Drugo, ima dobar članak u Blicu, gde lepo piše da narod više voli da gleda nečiji pad nego što voli da neko pobeđuje. Šta se sve pričalo za Nadala kad je pokleknuo i napustio teren zbog lečenja. A vidi ga sad, jači nego ikad. Tako da, ne brinem ja za Noleta, ali je ružno praviti nešto na silu i forsirati jednog, ko god to bio.
Aman, ispade sad da je Novak žrtva teorije globalne antisrpske zavere, masoni, Bilderburger grupa, Vatikan, Komitet 300, joga-letači... Nije. Nadal je boljoj formi, u jednom dobrom meču je nadigrao Đokovića. Kraj. Mislim da je naš doživljaj Novaka Đokovića (a i drugih sportista) krajnje neobjektivan, što je na neki način i nefer prema njemu.
Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
A šta sam ja napisao nego da je Nadal bolji trenutno. I respect za to. Samo me nervira to favorizovanje, ništa drugo. Nisam ja ljubitelj tih teorija zavera.
Posetite www.garaza.rs !
Po bukmejkerima, koji skoro uvek sanse u procentima savrseno postave, bilo je otprilike 60% Nadal, 40% Djokovic.methane.master napisao: Iole ozbilniji analitičari su bili vrlo rezervisano
Dakle, da se igra 10 meceva Rafa bi dobio 6, Nole 4, a po onome sto je prikazano na terenu mislim da je raspored procenata upravo realan.
(mada sam licno mislio da je ovo 50-50 mec, zbog podloge, ali nisam bio u pravu i Rafa je ipak zasluzeno vazio za favorita)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Re: Одг: Sport
Jedan je nesto vrljavo siv, a drugi crven :-Pcrni napisao:hvala, hvala...nego, da li znas koja je razlika izmedju reno megana i astre 3?

Sent from my Sony Xperia Z
Crni, bez da ulazim u bilo kakvu raspravu s tobom ili bilo kim, ruzno je da Nadal napises velikim pocetnim slovom svaki put a nole napises malim kao da neku ovcu zoves a ne coveka... Nije problem da ne pazis na pravopis, ali ocigledno pazis jer koliko sam video svaki put je ista prica...
Nije da je nesto bitno ali taj Djokovic makar ne dobio nijedan mec vise u zivotu ipak je zasluzio bar malo postovanja... Mozemo mi da seremo o njemu sada koliko hocemo i o tome da li je ovo ili ono, ovakav ili onakav, ali covek je dobio titulu najboljeg sportiste sveta i valjda to treba ceniti.
Nije da je nesto bitno ali taj Djokovic makar ne dobio nijedan mec vise u zivotu ipak je zasluzio bar malo postovanja... Mozemo mi da seremo o njemu sada koliko hocemo i o tome da li je ovo ili ono, ovakav ili onakav, ali covek je dobio titulu najboljeg sportiste sveta i valjda to treba ceniti.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Skroz dobar tenis igra Novak, videlo se to u 2 i 3 setu. Lako se prelomi meč u jednu ili drugu stranu kada su igrači izjednačeni. Novak je imao mnogo više vinera, ali i grešaka. Drugačije protiv Nadala ne može, nego pun gas, isto tako i Nadal.protiv Đokovića. Dešavalo se i da se meč prelomi na Novakovu stranu, pa šta? Imaće oni još dobrih mečeva i obojica će dobijati i gubiti.
Realno je pred kraj 3 seta bilo ko od njih dvojice mogao da okrene meč u svoju korist. Da je par loptica Novaku ušlo u teren, umesto napolje, garant bi dobio.
Tapatalk 4
Realno je pred kraj 3 seta bilo ko od njih dvojice mogao da okrene meč u svoju korist. Da je par loptica Novaku ušlo u teren, umesto napolje, garant bi dobio.
Tapatalk 4
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
'ebali vas Novak, Nadal,Federer i ostali , vidite kako naši igraju fudbal, kao da još ima šanse da se plasiramo