Ako nemas te uslove kuci onda porucis iz specijalizovane mesare

http://www.mesarajokic.com/starena-junetina
Jel mora da se rezervise meso i koje su cene?ftj napisao:Tako sto ih stavis u provetrenu komoru na 30 dana na temperaturi od oko 2 stepena i posle bude mekana ko puter.
Ako nemas te uslove kuci onda porucis iz specijalizovane mesare
http://www.mesarajokic.com/starena-junetina
Napisah jer su bas iz te mesare jokic pa koga zanima može da proba koliko su mekaniXepoj87 napisao:Ima to na dosta mesta, u sustini u svakom jacem restoranu se tako sprema, a onda veliku razliku u ceni pravi poreklo mesa, pa ide od 1500-6000, za ono sto sam ja video i jeo, mozda negde imaju i vece razlike.
6 soma je bio neki kao argentinski bik ili tako nesto, ne secam se tacno, a svakako ne bih opet bacao pare na to, jer nikako ne vredi te razlike.
Svakako, ovo je super da ljudi nude kao zivo meso da se kupi.
Sent from my Sony