2017 Porsche Panamera
Re: 2017 Porsche Panamera
Razlika je tolika samo ako uzimaš klot 4s.
Ako hoćeš više opreme dođe na 20k jer Turbo ima više opreme u startu i doplate za neke stvari su jeftinije. Npr. Adaptivna sportska sedišta za Turbo koštaju 1800 a za 4s 3600, Bose ozvučenje je standard kod Turba a kod 4s je 1400 itd.
Ako hoćeš više opreme dođe na 20k jer Turbo ima više opreme u startu i doplate za neke stvari su jeftinije. Npr. Adaptivna sportska sedišta za Turbo koštaju 1800 a za 4s 3600, Bose ozvučenje je standard kod Turba a kod 4s je 1400 itd.
Gledao sam bas, na razlici u opremi ustedis max 5000 ne vise
U odnosu na dizel verzije, Turbo bas brzo gubi na ceni. Trenutno Turbo od 500 KS krece od 40k Evra, a slabasna Diesel varijanta od 250 KS krece od 44k Evra 

Meni se činilo više kad sam sklapao prošle nedelje.Laki021 napisao:Gledao sam bas, na razlici u opremi ustedis max 5000 ne vise
P tu je konfigurator, nece on nigde, probaj ga ponovo 
Cim sam video da i Turbo krece od osnivnih felni a doplata za "Turbo felne" preko 4000 znao sam koliko je sati.
Par stvari su jeftinije (metalic boja je besplatna), sedista jeftinija ali na kraju je to samo par hiljada dok je razlika u ceni masala...
E sad spojler sam vredi 10 000

Cim sam video da i Turbo krece od osnivnih felni a doplata za "Turbo felne" preko 4000 znao sam koliko je sati.
Par stvari su jeftinije (metalic boja je besplatna), sedista jeftinija ali na kraju je to samo par hiljada dok je razlika u ceni masala...
E sad spojler sam vredi 10 000

Verujem tiLaki021 napisao:P tu je konfigurator, nece on nigde, probaj ga ponovo

Nisam kupac pa ne bih više gubio vreme na konfigurisanje.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Dosta zadnji kraj lici na sadasnju carreru 991
Mozda mi se i zato bas i svidja
Mozda mi se i zato bas i svidja

Sport Response Button, ovo je nesto novo 
Optionally, if you tick the box for the Porsche Sport Chrono package, you also get a SPORT mode button along with the Sport Response Button. The Sport Response Button - aka push-to-pass - tunes every aspect of the car to its most aggressive setting for 20 seconds.

Optionally, if you tick the box for the Porsche Sport Chrono package, you also get a SPORT mode button along with the Sport Response Button. The Sport Response Button - aka push-to-pass - tunes every aspect of the car to its most aggressive setting for 20 seconds.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
ima to i macan dizel, provereno. Tkd nije novina
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ne svidja mi se ova siva/krem boja bar na slikama.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Tamnije boje joj bolje stoje, ali mi ova krem bas na slikama deluje jako lepo. Svakako bih radije pazario ovako nesto:

Nema sta, stvarno prelep auto. Sjebali su kokpit, ali nije tako strasno ispalo na kraju. Ne svidja mi se sto i dalje furaju 4 kockice u farovima-nekako mi to seljacki izgleda. Isto tako, ova slika mi je zapala za oko:

Da nije ovo malo previse skuceno?

Nema sta, stvarno prelep auto. Sjebali su kokpit, ali nije tako strasno ispalo na kraju. Ne svidja mi se sto i dalje furaju 4 kockice u farovima-nekako mi to seljacki izgleda. Isto tako, ova slika mi je zapala za oko:

Da nije ovo malo previse skuceno?
Taj mladic ima preko 2 metra tako da sam ja odusevljen ponudjenim prostorom s obzirom na ostru liniju krova.