Pa dobro,neko ko se lozi na brzu voznju,cisto sumnjam da gleda isto Ferrari i RS6 karavan...
A neko ko voli da ne razmislja o putevima,voli i da ima brz auto,da ide negde van asfalta,da moze porodicu da popakuje i slicno,tom je ML 63 AMG vlazni san,na tog Ferrarija ce da gleda kao na nesto sto je cool,ali enma veze sa njim.
Jednostavno,danas su stvari dostupnije,danas se svako "razume" u sve,internet,tv i slicno,pa Ferrari nije nesto ljuto sto prodje pored tebe jednom u mesec dana,vec nesto sto si odgledao u 70 razlicitih emisija i upoznao ga u sraf,pa i video kako se pravi...
Ali evo ti prvo ja,koji svrsim na C63 AMG i mislim na njega kada god mi padne kupovina kola na pamet,a Ferrarijem se odusevim i posle 5s ga zaboravim...
A da li zaista mislis da vise volim C63 AMG od Ferrarija?
Ali ne mozes govoriti da je smesno sto neko daje gas na semaforu sa ML 420 CDI,a nije smesno sto isto to radi neko u Meganu Sport... Smesno bi bilo kada bi neko od njih 2 hteo da se trkaju po stazi ili van puta...
Pa i opet nije smesno,sto da ne,ali ne treba ocekivati ozbiljno da ce jedan drugom moci da pariraju u svojim poljima...