Sport
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Sport
Što drvlje i kamenje, šta sam rekao a da nije ili da sam preterao? Loše je igrao prethodne dve utakmice, ispadao je iz igre vrlo često. delovao dezorijentisano.
Čovek nema skok, on igra poziciono i na kubaturu i to igra dobro. Pa, to bi ti i on sam rekao.
Ivković je to lepo primetio i upotrebio skočnije i poletnije Gagića i Štimca. Da je Katić igrao samo bi gledao kako ovi fijuču iznad njegove glave i ništa ne bi uradio, a u napadu bi pio banane.
To ne znači da sad neće igrati uopšte.
Čovek nema skok, on igra poziciono i na kubaturu i to igra dobro. Pa, to bi ti i on sam rekao.
Ivković je to lepo primetio i upotrebio skočnije i poletnije Gagića i Štimca. Da je Katić igrao samo bi gledao kako ovi fijuču iznad njegove glave i ništa ne bi uradio, a u napadu bi pio banane.
To ne znači da sad neće igrati uopšte.
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Ipak mislim da nije igrao iz Taktickih razloga,pruzio je vise sansu Gagicu i Stimcu sto se nije lose pokazalo. Pa Katic je sasvim lepo otkrice u njegovih koliko godina,cele godine pruza odlicne partije i prilicno je konstantan.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ima on i "lufta" jos da igra ihahaj... Covek je poceo da trenira kosarku u 19. godini zivota
Nije ni blizu potrosen.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sta se pali ovaj glupi komentator?
Iz aviona se vidi da Spanci namerno gube, al' osvetice im se to samo tako...

Iz aviona se vidi da Spanci namerno gube, al' osvetice im se to samo tako...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Opet sam ocajan ali necu komentarisati. Place mi se. Budes 1 u grupi i igras sa najjacom reprezentacijom. Da ne pricam sto Hrvati osvajaju medalju.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Ovo nije prvi put da neka reprezentacija namerno gubi zbog stelovanj protivnika u 1/4.
Prosli put su to bili Francuzi i Grci.
A onda kada smo trojkom Teodosica dobili Spaniju, cini mi se da su oni tada namerno izgubili da bi isli na nas.
Gadi mi se svaka takva reprezentacija/klub!

Prosli put su to bili Francuzi i Grci.
A onda kada smo trojkom Teodosica dobili Spaniju, cini mi se da su oni tada namerno izgubili da bi isli na nas.
Gadi mi se svaka takva reprezentacija/klub!

stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
ovo je kriminal od kosarke. bruka i sramota. ovako namestiti rezultat je skandalozno i celnici fibe bi trebalo da izbace spaniju iz svih takmicenja narednih 5 godina.
rasko katic i stimac obavezno od prvog minuta da igraju i da polome kosti onim majmunima pa kad ne budu igrali narednih godinu dana onda neka namestaju utakmice svojoj mami i tati. stoka ciganska.
rasko katic i stimac obavezno od prvog minuta da igraju i da polome kosti onim majmunima pa kad ne budu igrali narednih godinu dana onda neka namestaju utakmice svojoj mami i tati. stoka ciganska.
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Sta reci nego sramota sta su Spanci uradili
. Bilo bi mi u ovom trenutku draze da razbijemo tu gamad nego da osvojimo EP

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:

Ne moram da pisem koliko bih voleo da izbacimo cigane sa prvenstva jer verujem da su sanse 50/50 bas zato sto ce ovo biti motiv vise a umemo da odigramo sa jakim reprezentacijama sto smo i dokazali.
Sve u svemu, cilj je obezbedjen, plasirali smo se na svetsko prvenstvo ako sam dobro shvatio tako da, nek' bude kako bude

Re: AW: Sport
Napravise sprdacinu od prvenstva.
Joj sto bi voleo da oderemo majmune.
Gesendet von meinem GT-I9505
Joj sto bi voleo da oderemo majmune.
Gesendet von meinem GT-I9505