Večina ljudi koji u sedeli u Giulia-i je bilo vrlo zadovoljno enterijerom. Ovde je pored mene i Delija komentarisao enterijer i on svakako nije alfista, a jeste detaljista i svideo mu se enterijer. Iako Markoni, po mom mišljenju spada u prve tri osobe na forumu koje cenim po automobilskom znanju i jeste objektivan, ovde slobodno mogu da kažem da je u nekim svojim komentarima preterao. To što ste se nekoliko vas unakrsno pumpalo da je enterijer sranje i došli u pumpanju do toga da se sve raspada i da krcka....pa nije valjda da veruijete u to, a da niste ni sami probali niti pročitali veći broj utisaka. Ja mislio da ložite alfiste, da bi malo zagrejali atmosferu na forumu

Imaš Giuliu u Kompresoru kod tebe blizu i na Trgu republike, pa sedi, vidi...
Nema testa Giulie da nije pobrala pohvale na račun enterijera, pre svega zbog ergonomije i atmosfere, pa i kvaliteta sem u nekim detaljima. Uopšteno rečeno manje više svi kažu da je utisak kvaliteta dobar, ne na nivou nemačkih konkurenata, ali sasvim dobar, a sam enterijer kada se sve bitno uzme u obzir vrlo prijatan. O enterijeru u Giulia-i sam pisao u ovoj temi kada sam imao priliku da provedem par sati, čeprkao sve živo i neću da se ponavljam.
Nisam je vozio, ali ako su svi oduševljeni sa vožnjom ne verujem da će me razočarati kad me enterijer prema kome sam bio skeptičan nije.
Svi ističiu da je auto udoban, pre svega prijatna i ne zamara putnike. Pogotovu QV hvale u odnosu na konkurente i u odnosu na perfomanse koje postiže, a do njih se uglavnom stiže vrlo agresivnim set up-om koji funkcioniše samo na stazi i besprekorno ravnim putevima,a kod QV to nije slučaj.
Upravo čitam novi broj Autobild sportcars i između ostalog ima supertest QV. Kada budem imao vremena prekucaću podatke koje su merili na Sachsenringu...