Sport
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Sport
Izvinite, Duda cudotvorac. :-D Aj da se malo zezamo posto je ovo stvarno sprdnja voditi 40 razlike protiv bilo koje ekipe u mesnom takmicenju a ne na EP. :-D Bio sam na poslu pa ne znam sta se desilo.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Sve i jedan evropski košarkaš, trener, komentator... znači baš svako ko je na bilo koji način profesijom u ili oko košarke - kaže da je Duda Ivković velemajstor svog posla, da je najveća snaga ove reprezentacije upravo on. Štaviše, za sve godine koliko hara evropskom košarkom nisam čuo da je IKO stručan rekao jednu reč protiv Dude( osim ona 2 bilmeza: Moka Slavnić i Muta Nikolić
)... I onda zaista ne mogu da shvatim kako se iko od vas internet selektora usudi da palamudi o njegovim trenerskim kvalitetima.
Španci su ipak 2 klase iznad nas. Ovo što imamo na terenu je najbolje što Srbija može da izabere, a ovo što igraju je otprilike njihov maksimum. I to je sve, bez provlačenja po blatu i ostalih rituala iz našeg folklora...

Španci su ipak 2 klase iznad nas. Ovo što imamo na terenu je najbolje što Srbija može da izabere, a ovo što igraju je otprilike njihov maksimum. I to je sve, bez provlačenja po blatu i ostalih rituala iz našeg folklora...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Day Walker
On je izabrao i poveo ove noobove ne mi..
A sve sto je uzeo u evropi uzeo je sa odlicnim kosarkasima..
I nije mu prvi put da okine sa reprezentacijom..
Brzine idu u H-a !!!

Spanci su utakmicom protiv Italije pokazali da su pre svega sise a posle sve ostalo.Vladapetr napisao:Španci su ipak 2 klase iznad nas.
Ne sporim ja da su jaci, odigrali su vrhunski a nase poterao neki baksuz od starta...povreda pleja, pritisak zbog jaceg protivnika, silne promasene trojke, izgubljene lopte, pad morala itd.
- Vladapetr
Može li podatak o tome kada je okinuo sa reprezentacijom?Day Walker napisao:On je izabrao i poveo ove noobove ne mi..
Može li lista "odličnih" košarkaša Olimpijakosa sa kojima je uzeo Evropu ili Grčko prvenstvo? Možda uporedo, npr sa ekipom Panatenaikosa?
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ovo nije 2 klase iznad, ovo je razlika tipa evropski prvak protiv poslednjeg na tabeli srpske studentske lige.
I super sto svi kazu za Ivkovica naj naj ali realnost je da sa srpskom reprezentacijom nije uradio nista, CIKLUS znaci da se 3 godine spremas da igras na OI, mi se za tamo nismo cak ni kvalifikovali. Znaci propast i propustene 3 godine. Takodje, ponovo igra potpuno novi tim, znaci ni tu nemamo kontinuitet da se kaze evo pukli smo 4 godine ali sada kidamo. Ne, mi smo opet krenuli od nule i tu cemo ocigledno biti jos dugi niz godina. Prosto, neki treneri nemaju uspeha sa svakom ekipom.
Samo komentarisem, ne pljujem nista i nikoga. Koliko god da su mladi i neiskusni, ovo je bruka. Rec NEISKUSTVO je potpuno precenjena u sportskom govoru i izgovor je za sve poraze.
I super sto svi kazu za Ivkovica naj naj ali realnost je da sa srpskom reprezentacijom nije uradio nista, CIKLUS znaci da se 3 godine spremas da igras na OI, mi se za tamo nismo cak ni kvalifikovali. Znaci propast i propustene 3 godine. Takodje, ponovo igra potpuno novi tim, znaci ni tu nemamo kontinuitet da se kaze evo pukli smo 4 godine ali sada kidamo. Ne, mi smo opet krenuli od nule i tu cemo ocigledno biti jos dugi niz godina. Prosto, neki treneri nemaju uspeha sa svakom ekipom.
Samo komentarisem, ne pljujem nista i nikoga. Koliko god da su mladi i neiskusni, ovo je bruka. Rec NEISKUSTVO je potpuno precenjena u sportskom govoru i izgovor je za sve poraze.
Poslednja izmena od Ogi u 18 Sep 2013, 19:19, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Day Walker
Vlado reci mi uspeh njegove reprezentacije?
Za ostalo nemam komentar ako kazes da su mu ekipe bile lose...
Za ostalo nemam komentar ako kazes da su mu ekipe bile lose...
Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Zar ti nije praktičnije i pametnije da pogledaš šta je čovek uradio u životu, ako već ne znaš, umesto što se brukaš sa neznanjem?
+1Vladapetr napisao:Sve i jedan evropski košarkaš, trener, komentator... znači baš svako ko je na bilo koji način profesijom u ili oko košarke - kaže da je Duda Ivković velemajstor svog posla, da je najveća snaga ove reprezentacije upravo on. Štaviše, za sve godine koliko hara evropskom košarkom nisam čuo da je IKO stručan rekao jednu reč protiv Dude( osim ona 2 bilmeza: Moka Slavnić i Muta Nikolić)... I onda zaista ne mogu da shvatim kako se iko od vas internet selektora usudi da palamudi o njegovim trenerskim kvalitetima.
Najbolji trener u istoriji kosarke...
- Day Walker
Ja nisam rekao da nije nista uradio, uradio je vise od svih i to pokazuju trofeji, ali ja govorim o tome da za Srbiju nista nije uradio!starac vujadin napisao:Zar ti nije praktičnije i pametnije da pogledaš šta je čovek uradio u životu, ako već ne znaš, umesto što se brukaš sa neznanjem?
Brzine idu u H-a !!!

- Vladapetr
http://en.wikipedia.org/wiki/Du%C5%A1an_Ivkovi%C4%87
Nije sramota ko ne zna, nego ko se učiti ne da!
Da sumiramo oko reprezentacije:
Nije sramota ko ne zna, nego ko se učiti ne da!
Da sumiramo oko reprezentacije:
Pričam o Dudi kao selektoru reprezentacije moje zemlje. Da se manemo sitničarenja oko Yu, exYu, SiCG, SRB pričaYugoslav and Serbian national teams
1988 Summer Olympic Games: Silver
EuroBasket 1989: Gold
1990 FIBA World Championship: Gold
EuroBasket 1991: Gold
EuroBasket 1995: Gold
EuroBasket 2009: Silver
Championships and medals as an assistant head coach
Yugoslav national team[edit source | editbeta]
1986 FIBA World Championship: Bronze
EuroBasket 1987: Bronze
1996 Summer Olympic Games: Silver
EuroBasket 1997: Gold
1998 FIBA World Championship: Gold
- Day Walker
Dobro to je pre 25 god... Nisam ni znao jer sam bio beba..
Ali u zadnjih x puta smo se samo izblamirali.
Ali u zadnjih x puta smo se samo izblamirali.
Brzine idu u H-a !!!