Sport
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Sport
Au DW al si se p*os*ao
Sa ovim timom je nerealno bilo ocekivati bilo sta, pricamo o reprezentaciji sa Gagicem, Micovim, Nemanjom Krsticem, Andjusicem i Katicem...
Ako cemo realno, osim u mecu sa Litvanijom, nasi nista narocito nisu pokazali i stvarno je uspeh dogurati do cetvrtfinala sa ovakvom ekipom i pretankom klupom, ubedjen sam da ni jedan drugi trener ovo nebi uspeo. Ako se izvuce plasman na svetsko prvenstvo ja sam vise nego zadovoljan, ne toliko prikazanim koliko ucinjenim.

Sa ovim timom je nerealno bilo ocekivati bilo sta, pricamo o reprezentaciji sa Gagicem, Micovim, Nemanjom Krsticem, Andjusicem i Katicem...
Ako cemo realno, osim u mecu sa Litvanijom, nasi nista narocito nisu pokazali i stvarno je uspeh dogurati do cetvrtfinala sa ovakvom ekipom i pretankom klupom, ubedjen sam da ni jedan drugi trener ovo nebi uspeo. Ako se izvuce plasman na svetsko prvenstvo ja sam vise nego zadovoljan, ne toliko prikazanim koliko ucinjenim.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
http://www.youtube.com/watch?v=bHl8vAhfE_M
Vratice se '95, vratice se Sale Djordjevic, pa ce nas svi izbegavati!!
Vratice se '95, vratice se Sale Djordjevic, pa ce nas svi izbegavati!!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Jumbo napisao:Ajde malo se vratite u realnost. Nismo više velesila u košarci već odavno (još od 2002). Ovo se EP t.j. ulazak u 1/4 finale može čak smatrati i uspehom s obzirom na kvalitet. Po meni svaki ulazak u 1/4 finale na EP i svako učešće na SP i OI je uspeh.
Neko je spomenuo da se ne rađaju više Divci, Bodiroge ...., ali to nije tačno. Rađaju se oni i dalje, ali nekima roditelji ne mogu da plate treniranje, neke su upropastili tzv menadžeri, a mnogi su propali iz raznoraznih razloga.
Imali smo košarku, dok su igrali igrači koji su selektovani od dece koja nisu plaćala dok su trenirala i dok moćni roditelji i menadžeri nisu određivali ko će da igra u klubu, a ko neće i to posebno u mlađim kategorijama.
Jednostavno sport je kao i celo društvo u sunovratu i bićemo još gori nego što smo sada. Neki sportovi su već dotakli dno, a neki još tonu, a među njima je košarka.

Sve što je urađeno na ovom prvenstvu treba zahvaliti Dudi. Bez njega bi verovatno ispali u prvom krugu. Za razliku od drugih koji palamude, on je žrtvovao svoje vreme i ozbiljno radio sa ovim momcima, a to je poslednje što mu u karijeri treba. Nit je radio zbog novca, niti je mogao da očekuje neki ozbiljan rezultat. Radio je jer niko drugi nije hteo i realno posmatrano napravio je dobar rezultat.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kao sto rekose, bez ulaganja nema dobitka, moze samo da se ocekuje da padne sa neba. Djordjevic, Divac, Danilovic i ekipa su jos izdanak YU skole o kojoj ne treba puno pricati, ali tog sistema pa i finansiranja nema vise, nit lige...sto kazete, i ovo je uspeh, samo su ocekivanja previsoka.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Zao mi je sto nisam gledao utakmicu, tako da cu se uzdrzati komentara oko nje, ali moram da prokomentarisem naseg selektora.
Duda je napravio VELIKU gresku sto je prihvatio da vodi Srbiju. Posle osvojene EL i ugleda koji ima u svetu je prihvatio da vodi reprezentaciju i sav svoj ugled stavi na kocku. Trebao je da prihvati neki ugovor od Turskog ili Grckog kluba, stavi koje milionce u dzep i da lepo poruci " Srbi ko vas j'be, bolje i niste zasluzili" Vidim da bi mnoge obradovao , a on je pokusao da sa ovako krnjom reprezentacijom napravi kakav takav uspeh i odvede nas na SP.
Sve u svemu " HVALA TI DUDO ZA SVE STO SI UCINIO ZA OVU ZEMLJU KOJA TE NE ZASLUZUJE"
Hvala i svim reprezentativnim momcima koji su se borili koliko su mogli i znali
Duda je napravio VELIKU gresku sto je prihvatio da vodi Srbiju. Posle osvojene EL i ugleda koji ima u svetu je prihvatio da vodi reprezentaciju i sav svoj ugled stavi na kocku. Trebao je da prihvati neki ugovor od Turskog ili Grckog kluba, stavi koje milionce u dzep i da lepo poruci " Srbi ko vas j'be, bolje i niste zasluzili" Vidim da bi mnoge obradovao , a on je pokusao da sa ovako krnjom reprezentacijom napravi kakav takav uspeh i odvede nas na SP.
Sve u svemu " HVALA TI DUDO ZA SVE STO SI UCINIO ZA OVU ZEMLJU KOJA TE NE ZASLUZUJE"

Hvala i svim reprezentativnim momcima koji su se borili koliko su mogli i znali

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A i mi se qrcimo - morali smo da budemo prvi u grupi 
Mogli smo ko ljudi da budemo treci
Duda je kralj i tu nema price. Bilo ko drugi bi oterao u qrac i savez i sve ili sa istom ovom ekipom puk'o jos u prvom krugu... Od ove ekipe je po igracima zajedno sa strancima realno jaca ekipa Zvezde i/ili Partizana, tako da...

Mogli smo ko ljudi da budemo treci

Duda je kralj i tu nema price. Bilo ko drugi bi oterao u qrac i savez i sve ili sa istom ovom ekipom puk'o jos u prvom krugu... Od ove ekipe je po igracima zajedno sa strancima realno jaca ekipa Zvezde i/ili Partizana, tako da...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Re: AW: Sport
Nismo racunali da ce se najjaci truditi da budu poslednji 
Gesendet von meinem GT-I9505

Gesendet von meinem GT-I9505
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:

A mozda je i bolje ako vec moramo da izgubimo da izgubimo ovako - kidao sam zivce samo 20-ak minuta...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
nekad smo na kosarkaskim terenima cekali red da bi odigrali basket, pa ako izgubis mozes da se pozdravis i da ides kuci jer ces sledeci put doci na red za 2 sata. najtuzniji trenutak je bio kad vlasnik lopte mora kuci ili kad nas uvati mrak a mi nismo zavrsili.
danas su tereni prazni. nekad vidim igraju jedan na jedan ili dva na dva, a vrlo cesto i kako jedan ubacuje u kos i sa nadom se osvrce da se neko pojavi. dzabe se osvrce, jer su mu drugari u parku, piju pivo i zabavljaju se razbijajuci klupe. u takvoj atmosferi ne moze se roditi novi bodiroga ili divac.
vremena su se promenila, mi se nismo uklopili i tako nam je kako nam je.
zasto bi u sportu bilo bolje ako nam cela drzava ide u sunovrat?
danas su tereni prazni. nekad vidim igraju jedan na jedan ili dva na dva, a vrlo cesto i kako jedan ubacuje u kos i sa nadom se osvrce da se neko pojavi. dzabe se osvrce, jer su mu drugari u parku, piju pivo i zabavljaju se razbijajuci klupe. u takvoj atmosferi ne moze se roditi novi bodiroga ili divac.
vremena su se promenila, mi se nismo uklopili i tako nam je kako nam je.
zasto bi u sportu bilo bolje ako nam cela drzava ide u sunovrat?
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-