Koliko ja vidim, prognoza je grdna da ne moze grdja biti: sneg sneg sneg sneg sneg da zatrpa, par dana plusa da otopi i napravi kaljugu, minus da zaledi, pa sneg sneg sneg preko....
A ja sutra idem da gledam stan sa garazom, jebalo mater sto cu da budem objektivan u proceni posle jutarnjeg lopatanja, urlanja na sve u saobracaju da su mindze sto voze dvajes, pa pentranja na smet da parkiram...
Nije strasno,nekih 20.000 je plafon,meni se u glavi vrtelo nekih 20%,pa reko dal` je moguce da moram da im kesiram jos 5 hiljada evra za prevod Hvala ti na informaciji,puno si mi pomogao
Rakhil napisao:Koliko ja vidim, prognoza je grdna da ne moze grdja biti: sneg sneg sneg sneg sneg da zatrpa, par dana plusa da otopi i napravi kaljugu, minus da zaledi, pa sneg sneg sneg preko...
Bas bzv vreme najavljuju za februar...
Ja imam neki mali odmor pa gledao da skoknem do BG ali najavljuju sneg, NY isto...najbolje je da sedim kuci
Rakhil napisao:Koliko ja vidim, prognoza je grdna da ne moze grdja biti: sneg sneg sneg sneg sneg da zatrpa, par dana plusa da otopi i napravi kaljugu, minus da zaledi, pa sneg sneg sneg preko...
Bas bzv vreme najavljuju za februar...
Ja imam neki mali odmor pa gledao da skoknem do BG ali najavljuju sneg, NY isto...najbolje je da sedim kuci