Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Wolfy
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 15:15
Garaža: BMW 535d

Re: Sport

Post od Wolfy »

pedja napisao:Sada je tenis moderan. Tu su milioni, zasto dete da guli oko koseva :D

TT
Tenis je sport pomodara,ruku na srce.Jedan od retkih sportova koje kada vidim na TV-u,sa zadovoljstvom promenim kanal.

A,za milione,pa ne znam bas.Milione imaju najbolji,ostali bas I ne.

Igra pod obrucima je bila I ostala - KRALJICA IGARA ;)
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

mda, mozda u 3 ujutro ubacuju cigle kroz neciji prozor :kezo:
u tome i jeste stvar sto se sve poremetilo, sto su se zamenili dan i noc, sto su porodicne vrednosti zamenjene dzunglom na ulici. gledam preko puta DAK-leskovacki rostilj, evo sad ce ponoc a pametnjakovici jedu pljeskavicu i raspravljaju o basketu a nista ne kapiraju. i non stop je tako. pa jel oni imaju mamu i tatu? jel imaju mamu da im spremi veceru? boli je p...a. ona gleda farmu. da mu 200 din za pljesku a on jadan misli da je baja sto klosari sa ortacima do 3 sa pljeskom u ruci.
zato kazem, novi bodiroga se nece roditi medju takvom omladinom
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

pedja napisao:Sada je tenis moderan. Tu su milioni, zasto dete da guli oko koseva :D

TT
Od drugara cerka isla na tenis. Ja ga pitam jel jos trenira, kaze ne trenira vise, nema sa kim da igra, nemaju ljudi para za treninge (a njemu coveku nije problem za kintu). A sto se rekreacije tice, sta znam, ja kad odem preko leta na kosarku, moram reci retko, ali kad odem skoro su uvek zauzeti svi tereni u skoli i ima da se igra sa momcima koji su tamo. Doduse ovi moji su penzosi sa 30, pa ne vredi igrati sa klincima jer se vrlo brzo umori ekipa. Problem je sto se ta deca ne kanalisu u sport, zanate, muziku, te stvari umesto da vilene do kasno u noc besposleni sa pivom, drogom i bezbolnim palicama i ostalim rekvizitima. Verovatno ne vezbaju ni sa suprotnim polom jer bi onda i natalitet bio veci a i kriminal manji. :loool:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Za tenis para nikad nije ni bilo, ako cemo posteno :) , ali zato se basket picio redovno. Cesto i bez mrezice, jer nam je stalno neko krao! :x Na kraju smo ujutru donosili mrezicu, kacili je na kos i uvece ko poslednji ostane skida i nosi je kuci. Naravno, kad ispadnes, ima barem 3-4 ekipe koje cekaju, pa se ohladis skroz dok dodjes na red opet. U to vreme da smo mogli, svi bismo dali po 5 litara krvi za jedan reflektor, jer se igralo dok ne padne totalni mrak da vise sa trojke ne vidis obruc. :pardon:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Mnogo je to relativno, ja znam ljude cija su deca isla na tenis kroz celo skolovanje, pa posle sa tenisom u Ameriku, u trenere, tamo vamo. Sta znam, ima svega, i pucanja i lepih prica, kao uostalom i svud u zivotu. Sad naravno verujem da se tenis ne trenira tako masovno kao u Americi i sta znam. Kad sam bio u NY na Bruklinu sam recimo vidjao teniske terene u okviru parkova, potpuno besplatno na koriscenje, cini mi se da ima sad i dva terena u NS pored keja za dz.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Slika
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
igorche20
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:34

Post od igorche20 »

Za Dudu nemam pravo da kazem losu rec, ali ne mogu a da ne primetim sledece stvari :

1. Na vecini utakmica svaki nas pozicioni napad svodio se na Krstica ili Katica, tj spustanje lopte na niskog posta. Nakon toga igrac na poziciji 5 igra 1:1(pod uslovom da primi loptu), a ako ga udvoje tj. skupe u reketu salje povratni pas spolja igracu/igracima koji nisu bili kadri i odlucni da dizu za 3 poena, ili da napadnu kako treba driblingom. Iz takvih situacija masa nasih napada zavrsavala se ishitrenim sutem u poslednjim sekundama napada . Nedovoljno kretnji u napadu uz staticnost igraca bez lopte dovela nas je do potpune agonije protiv Spanaca.

2. Tranzicija nam je skripala, a poseban problem je bio sto apsolutno nismo imali sekundarni kontra-napad.

3. Alternativne odbrane takodje nismo imali, ni jednom na pripremnim utakmicama kao ni na prvenstvu nismo stali u zonsku odbranu, a o zonskom presingu da ne pricam. Bilo je pokusaja presinga na par utakmica, ali sve je to bilo jako jako mekano i slabo .

Pored ovih stvari smatram da su igraci bili psiholoski nepripremljeni za ovu utakmicu , tj podlegli su pritisku potpuno.

Iskreno nadao sam se da moze da se desi cudo ocekivao sam pit-bulove na terenu koji ce ici glavom gde neko ne sme nogom, ali na zalost gledali smo zeceve .
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

U kombinaciji kada nemas pravog pleja u ekipi + najmladju ekipu + koja se okupila tek pre dva meseca zbog otkaza drugih igraca = ne mozes ocekivati da ekipa primenjuje sve takticke varijante, vec smo vise isli na energiju i polet + Krstic sta uradi.
To je Ivkovic pokusavao, i uglavnom uspevao, u pripremi utakmice da kompenzuje malim iznenadjenjima u smislu zatvaranja nekog posebnog vaznog igraca (Kleiza, Toni Parker...). Juce nije proslo nista, oni su savrseno otvorili mec i to je to...

Moram da primetim da su nas bas sa strascu izgazili, tek su malo u 4/4 spustili gas, kao ono kad ucenik najvise da pobedi ucitelja.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Ej, super su odigrali momci. Sakupljeni na brzaka, neiskusni. Da nije Duda majstor zanata kakav jeste, ne bi ni tu stigli. Spanci su nas "naciljali" namerno, inace bismo stigli verovatno jos dalje. Idemo dalje i LIKE za DW-ovu sliku. :thumbup:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Evo i Slovenci nas samaraju.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Wolfy
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 15:15
Garaža: BMW 535d

Post od Wolfy »

Duda je najbolji selector na turniru,bez dileme.
Ali mu zameran nepozivanje Milosavljevica,Marjanovica. Mislim da su morali da se nadju pored pogubljenog Andjusica,malog Krstica,Stimca,o Gagicu necu ni da pricam. No,sta je tu je.Samo da obezbedimo SP...
igorche20
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:34

Post od igorche20 »

Opet ista prica u napadu, spustaj na niski post do besvesti dok ostali stoje u mestu, nigde utrcavanja nigde kretnji bez lopte... Kakav cemer , kakvo mucenje...
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Re: Одг: Sport

Post od crni »

Propast srpske kosarke.
Cak se i Duda pogubio. Nema autoriteta, svako igra za sebe. Zao mi ovih klinaca, baceni u arenu pred ove lavove ni krivi ni duzni.

Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Dzigericu su mi iskidali, ja ne znam kako vi, ali ja ovo previse prozivljavam, bolje da ne gledam...
Poslednja izmena od Bax u 19 Sep 2013, 18:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Isto tako.. Mozda burno reagujem posle utakmica i pisem brze od pameti al sta da radim...
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Odgovori