Sport
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Sport
Ahahaha, Rodney...
Diego Capel je tada bio zver od igrača, a još je bio manje više dete... Biće valjda nešto i od njega...
Što se tiče Barselone, meni je neverovatno koliko tu ekipu na okupu drži igra Dani Alvesa... Svaka mu čast na tome... Neverovatan je...
I da gledam večeras koliko je Van Gaal uticao na Švajnštajgera i njegovu igru... Stvorio pravog all round igrača od njega...
Diego Capel je tada bio zver od igrača, a još je bio manje više dete... Biće valjda nešto i od njega...
Što se tiče Barselone, meni je neverovatno koliko tu ekipu na okupu drži igra Dani Alvesa... Svaka mu čast na tome... Neverovatan je...
I da gledam večeras koliko je Van Gaal uticao na Švajnštajgera i njegovu igru... Stvorio pravog all round igrača od njega...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Bakica i Ramos pred rajem kod sv. Petra.
-Bakica: "Ja sam se puno molila"
-Sv. Petar: "Možeš u raj".
-Ramos: "Ja sam samo došao po loptu!"
-Bakica: "Ja sam se puno molila"
-Sv. Petar: "Možeš u raj".
-Ramos: "Ja sam samo došao po loptu!"

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- bane valjevo
- bane valjevo
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Eto, juče sam hteo da napišem da je Mourinhouo (Murinjo) precenjen al' reko' ima dobar tim trebalo bi da prođe.
Ne znam samo šta će to Siti da mu da pa će ovaj da postigne uspeh, ako se odluče za njega.
Ali sve u svemu drago mi je što su Bajern (Bayern) i Real (Real) prošli i što je pobedio anti-fudbal a ne ono dobacivanje i drndanje ko na video igricama.
Ne znam samo šta će to Siti da mu da pa će ovaj da postigne uspeh, ako se odluče za njega.
Ali sve u svemu drago mi je što su Bajern (Bayern) i Real (Real) prošli i što je pobedio anti-fudbal a ne ono dobacivanje i drndanje ko na video igricama.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- samo polako
Nou hard filing...
...ali ne kaže se ReJal ni u kom slučaju a Bajern je Bayern obrni okreni!
A šta je uradila Fjorentina?

...ali ne kaže se ReJal ni u kom slučaju a Bajern je Bayern obrni okreni!
A šta je uradila Fjorentina?

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- bane valjevo
Mogu ja njega da ne volim do neba, ali Murinjo sigurno nije precenjen, cak mislim da je uz Fergusona najbolji trener na svetu... Covek je nevidjeni takticar, statisticar i psiholog... Ima dve Lige Sampiona, gde god je bio osvojio je sve sto se moglo osvojiti...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- samo polako
Ma priznajem mu ja titulu sa Portom a ona sa Interom mi je posebno draga, nisam Interov navijač ni simpatizer nego što su im doskočili, jer je izbacio ove naduvane Katalonce i to je recept za takve ekipe.
Uostalom ne pobeđuje uvek bolji i skuplji tim.
Ali ovo sad kukanje Murinja, pod uslovom da naši prenose stvarne komentare, je dno dna.
Komedijaš!
Imao si prijatelju priliku, retko ko dobije takva imena da vodi, a nisi uspeo, pokri se ušima, ćuti i razmisli šta nije bilo dobro za sledeći put.
Uostalom ne pobeđuje uvek bolji i skuplji tim.
Ali ovo sad kukanje Murinja, pod uslovom da naši prenose stvarne komentare, je dno dna.
Komedijaš!
Imao si prijatelju priliku, retko ko dobije takva imena da vodi, a nisi uspeo, pokri se ušima, ćuti i razmisli šta nije bilo dobro za sledeći put.