Crna Gora kolima

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Re: Crna Gora kolima

Post od maniaxxx »

Rakhile daj malo javljaj kakva je situacija u CG ove godine, mislim na cene a i ostalo jer se nešto na bolje promenilo. Hvala
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

U kom smislu promenilo na bolje, sta da se raspitam? Ja dole idem u moju kucu, pa nemam mnogo dodira sa turistickim kapacitetima, plus idem u Bijelu koja je malecka.

Na bolje se promenila Boka sigurno, jer je prosle godine sredjena kanalizacija, konacno. Cene su meni iste ko i u Srbiji, s tim da ne idem u Budvu i slicno. generalno svake godine vidim neki boljitak u onim delovima koje obilazim.
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Ja sam isao pre mesec dana NS-Sabac-Valjevo-Zlatibor-Prijepolje-B.Polje-Kolasin-PG-BD.
Nije bilo nikakvih znacajnij problema osim gomila policije. Bas zbog njih u poslednjih par godina bas retko vozim tu deonicu koju sam prelazio minimum destek puta godisnje u oba pravca. Vise jednostavno nema smisla ni racunice, avionom mi je neuporedivo jeftinije (jos ako ukljucim kazne i cascavanja policije) a sa druge strane postao je podvig da se dovucem sa dozvolom u dzepu.

Sad lepo jedan auto u BD, drugi u NS i transferi iskljucivo avionom. I ovo sto sam isao pre mesec dana je samo zato sto sam nosio neku robu koja ne moze u avion, i isto sam usput popio 3 prijave od cega su dve za oduzimanje dozvole...
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

maniaxxx napisao:Rakhile daj malo javljaj kakva je situacija u CG ove godine, mislim na cene a i ostalo jer se nešto na bolje promenilo. Hvala
Sta te interesuje konkretno?

Ja sam u BD i radim bas u turizmu.
Generalno ce biti nesto nize zene smestaja ali nista drasticno. Ostale cene po sadasnjim najavama se nece menjati.
I dalje ces imati jako slicnu pricu sto se tice parkinga, plaze, lokala... i ti troskovi ce biti prakticno isti kao i do sada.
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

Rakhil napisao:U kom smislu promenilo na bolje, sta da se raspitam? Ja dole idem u moju kucu, pa nemam mnogo dodira sa turistickim kapacitetima, plus idem u Bijelu koja je malecka.

Na bolje se promenila Boka sigurno, jer je prosle godine sredjena kanalizacija, konacno. Cene su meni iste ko i u Srbiji, s tim da ne idem u Budvu i slicno. generalno svake godine vidim neki boljitak u onim delovima koje obilazim.

Pa mislim na higienu kanalizaciju uređenost, to da sam kao gost u restoranu više na smetnji nego dobrodošao navikao sam več :D

Mislio sam pre svega na cene smeštaja, ako si u nekoj mogučnosti da barem okvirno saznaš...bio sam u CG poslednji put jedno 3-4 godine nazad i meni nije bilo loše, iako mnogi kritiziraju, ima dosta toga za videti dole, posebno ako ti nije teško malo se okolo provozati.

Koju plažu ili plaže bi ti preporučio u CG, znači da je čista i nije prepuna, nemam više 20 godina... :oops:
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

goblin napisao:
maniaxxx napisao:Rakhile daj malo javljaj kakva je situacija u CG ove godine, mislim na cene a i ostalo jer se nešto na bolje promenilo. Hvala
Sta te interesuje konkretno?

Ja sam u BD i radim bas u turizmu.
Generalno ce biti nesto nize zene smestaja ali nista drasticno. Ostale cene po sadasnjim najavama se nece menjati.
I dalje ces imati jako slicnu pricu sto se tice parkinga, plaze, lokala... i ti troskovi ce biti prakticno isti kao i do sada.
Pa zanima me neki smeštaj, dobre plaže i slično, ko što sam pisao bio sam več dole, ali uvek ima nešto novo za videti/doživeti.

A ako imaš neko preporuku za smeštaj ( parking vrlo poželjan ), dobrodošla je.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Gobline, ti bas imas problem sa propisima? Svi mi vozimo mimo propisa i stalno smo u prekrsaju, ali samo od tebe cujem da moras da placas policiji stalno i da ti dozvola visi o koncu?

Maniaxxx, ja sam ti tu upucen samo u Boku, ostatak CG me ne zanima mnogo. Mogu ti precizno saznati cene smestaja, tj raspon, jer mala mesta i Herceg Novi recimo nidje veze, a za mesta koja vredi obici cu pisati sigurno.
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

@maniaxxx,
Uradjeno je bas mnogo u CG i sto se tice infrastrukutre i sto se tice usluge. I dalje tu postoji 1001 problem ali generalo je uradjen veliki posao i napredak.

Sto se tice smestaja, moras mi reci sta te tacno interesuje. Malo je nezahvalo ovako na prvu loptu posto cesto imam situacije gde ljudima nudim jedno a oni ocekuju 5 x veci luksuz i nije im problem to da plate, sa druge strane nekima nudim neki prosecan smestaj a oni me otkace u fazonu da im je to preluksuzno i hoce samo krevet da prespavaju i nije bitno bas nista drugo....

Iz tih razloga i cene su sarene. Mozemo reci da krecu negde od 10eur pa dokle oces (preko 2.000e na SV Stefanu ;) )

Ne znam da li je na forumu uopste dozvoljeno da objavim svoju ponudu, sada cu je objaviti pa ako nije dozvoljeno neka se obrise (svakako ne razmisljam da na ovaj nacin popunjavam kapacitete).
Slika
http://www.vilaprestige-budva.com
Sve sto te interesuje, slobodno pitaj (nevezano samo za moj objekat)
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Rakhil napisao:Gobline, ti bas imas problem sa propisima? Svi mi vozimo mimo propisa i stalno smo u prekrsaju, ali samo od tebe cujem da moras da placas policiji stalno i da ti dozvola visi o koncu?
Jbg sta da radim.
Medjutim, dosta puta mi se desi da sa nekim diskutujem bas o toj relaciji SRB-CG, i ljudi pricaju kako voze jacim tempom preko ogranicenja al opet ja vidim da nemaju problem sa policijom bas koliko i ja.
I onda kad cujem da je njihovo "brzo" voznja NS-BD za 9 sati, bude mi jasno da su to totalno druge relacije i nacin voznje, posto ja istu relaciju jako retko vozim preko 7 sati a stizem i za 6:15h (cak i dokumentovano posto drugaru nisu verovali za koliko stizemo pa je sve snimio i na kraju klipa se lepo bord sa kilometrazom i vremenom nesto oko 6 sati i 15-20min).
Korisnikov avatar
LukaMaletin
Reactions:
Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015

Post od LukaMaletin »

Planiram da idem sa devojkom ove godine kolima za Cg. Jel ima neko da preporuci neki smestaj u Boki i plaze koje bi trebalo obici ? Isao bih kolima pa bih mozda cak i nakon 5 dana promenio smestaj
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Rakhil napisao:Sam Rudnik, posle Topole. Bilo je odvaljenih delova puta, zato pitam jel neko isao skoro
Putujem u nedelju za CG pa cu ti reci.
Slika
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

@goblin

za kolko li ces stizati kada se izgradi autoput :)
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Lepo da u Budvi postoji Pančevačka ulica :mrgreen:
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Rudnik je dosta rasturen put, ima suzenja, mada se ne secam udarnih rupa.
U Boki je od HN do Bijele, sve raskopano pored mora, i makadam je sa puno prasine, maltene celom duzinom.
Tako je bilo prosle nedelje, navodno treba to da asfaltiraju pre sezone.
Trenutno nema vode jos nedelju dana, jer rade remont vodovoda tj stize par sati dnevno.
More je cisto i sad vec OK za kupanje.
Bio sam prosle nedelje.

Cene su OK, meni kao u BG.

Radio se put preko Zabljaka, kad sam dolazio, sad je sve zavrseno.
Nisam video pandure, sem u Srbiji.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

grujicd napisao:Lepo da u Budvi postoji Pančevačka ulica :mrgreen:
Pa moj hotel se nalazi u Pancevackoj ulici, a i sam hotel je nekada bio odmaraliste Utve Pancevo pa smo to kupili na privatizaciji, srusili i napravili novi objekat...
Odgovori