Fiat 500L

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Re: Fiat 500L

Post od nikaragva »

Kod njih na tasteru za prozor pise klima :D
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

A gde ima B klasa za te pare?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

U Italiji. :)
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

Na zvaničnom sajtu mercedesa nisam video, pa zato pitam.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
moimoi
Reactions:
Pridružio se: 26 Apr 2012, 14:14

Post od moimoi »

U Italiji, polovna.

Pise na onoj slici da su B klasa i Mini Countryman polovni automobili.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

trojanac napisao:Ja bi se bogami dobrano razmislio, ima tu par modela koji su mi privlačni, al kontam da bi i ja, kao i mnogi verovatno, zažmurio na jedno oko i kupio 500L (ako kupujem tu klasu) baš zato što se pravi kod nas i što je nov model.
Ako ćemo tako, ja bih ga uzeo da u reciklaži košta 10k sa sve A/C i ESP, na kredit sa 10% učešća i sa nekom smešnom kamatom od 4-5% godišnje :)
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

moimoi napisao:U Italiji, polovna.

Pise na onoj slici da su B klasa i Mini Countryman polovni automobili.
U pravu si, prevideh to.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Meni se ne svidja enterijer, bar ne sa slika.
A i spolja mi je nekako...pa nekako... sta znam...nesrazmeran (nekada napisah: kao naduvani R4). NI spolja, ni iznutra nje ruzan, samo meni to nije to. Doduse, zavisi i od boje/opreme/felni...

Videcemo uzivo, ali mislim da za te pare ne bih razmisljao o njemu uopste. Pre svega zbog prvopomenutnog, a to je enterijer koji ne bih voleo da gledam za te pare. Ne mislim da nije kvalitetan, vec da ne bih platio 15k i svaki dan gledao u ono. Nekome se svidja, meni ne.
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

dragan napisao:veliki broj auta te klase se na ponekom trzistu prodaje bez klime, iz nekoliko razloga.
ovaj koji sam vozio ne znam da li je imao klimu, ali mislim da za 15 hiljada mora da je bude...
Ovo je valjda model za nase trziste, za klimu koja ima i zimske i letnje temperature i meni je prosto nepojmljiivo da se uopste razmislja o prodaji auta bez klime pa jos sa obicnim staklima.
Indijska Tata Nanoza export koja je ultra jeftilen kategorija ima standardno klimu, da ne pominjem kineske proizvodjace koji prodaju modele za Evropu.

Ja mislim da svaki auto za vise od 10.000 evra mora da ima bar minimum opreme standardno, u to ubrajam izmedju ostaloga i klimu.

Cak mi se i ova najskuplja verzija 500L cini kao da je skromne opreme jer ima jos puno toga sto bih pozeleo i trebalo doplatiti za solidan komfor, ili nije u spisku opreme naveden pun spisak standardne opreme.
(elektricni podizaci prozora, kamera za unazad, aktivni tempomat, grejanje putnika pozadi,automatika ventilacije i klimatizacije vozila, cvrsta pregrada koja odvaja gepek od zadnjeg reda sedista, varijabilni drzaci/ pregrade za prtljag, svetla za maglu i napred, cak je i naslon za ruku dodatna oprema ? )

Ne mogu da zamislim da na nekom razvijenom trzistu kupcu bude ponudjen novi model auta a da nema makar jednu potpuno opremljenu standardnu verziju.

Cak je i Jugo davnih 80tih imao klimu u top verziji bez doplacivanja, export varijante. Ne znam kakva je ideja, 200.000 komada godisnje treba prodati nekome, neka im je sa srecom.

Nisam nasao u podacima, koliki je krug okretanja, <10m ? Da li je nesto bitno poboljsano u odnosu na Punto po pitanju okretnosti ?
Pitam posto si vozio.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Yugo nije imao klimu u spisku opreme davnih 80-ih. A oprema 500L je sasvim dobra i konkurentna.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Videh danas u gradu 500 L sa lokalnim tablama. I ako nikako nisam ljubitelj te klase mogu da kazem da izgleda sasvim pristojno.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

ljubitelj napisao: Ne znam kakva je ideja, 200.000 komada godisnje treba prodati nekome, neka im je sa srecom.
Neka je i nama sa srecom. Voleli ga ili ne na.ebali smo ako prodaja ne krene.
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

Malo reklame:
SlikaSlika
SlikaSlika
SlikaSlika
Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Da, ova tri auta su mu bas najveci rivali.
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29

Post od Sh@rance »

Juce sam sedeo u 500L-u ja sam se odusevio meni se svidja ovaj auto :sreckovic:
Odgovori