Dobro veče
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Dobro veče
U IT svetu je tako i samo tako i nema izuzetaka 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ko nije u it-u nek se obesi.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ацин пример везан за пок. Тијану није добар, ево и зашто.
Телефон убице није праћен у реалном времену већ је по налогу суда моб. оператер омогућио увид у кретање конкретног броја као и још неколико па се системом елиминације открило ,тачније потврдило његово кретање.
Те приче да је општа присмотра јел за добро свих су баш то, само лепе приче, да је тако сведоче бројна дела па и терористичка која упркос свим тим општим праћењем нису спречена, а и у будуће неће бити на тај начин.
Танка је линија између примене закона и потенцијално озбиљних злоупотреба.
ТТ
Телефон убице није праћен у реалном времену већ је по налогу суда моб. оператер омогућио увид у кретање конкретног броја као и још неколико па се системом елиминације открило ,тачније потврдило његово кретање.
Те приче да је општа присмотра јел за добро свих су баш то, само лепе приче, да је тако сведоче бројна дела па и терористичка која упркос свим тим општим праћењем нису спречена, а и у будуће неће бити на тај начин.
Танка је линија између примене закона и потенцијално озбиљних злоупотреба.
ТТ
Nije ni tako nego su gledali koji su se telefoni registrovali na odredjenim baznim stanicama u odredjeno vreme i rucno proveravali svaki broj. Ipak je to bilo u manjem mestu pa je iz tog razloga tako nesto bilo moguce.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ја невидим ftj шта сам то погрешно написао-шта није тако? Суштина стоји надам се да се у томе слажемо.
А и то што си ти навео да се ради о мањем месту такође иде у прилог мојој причи, у неким "гушћим" срединама питање је да ли би и тако успело.
ТТ
А и то што си ти навео да се ради о мањем месту такође иде у прилог мојој причи, у неким "гушћим" срединама питање је да ли би и тако успело.
ТТ
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Upravo tako, bio je broj telefona koji je bilo oguće brzo proveriti... Kada je bila istraga oko Kantrimena isto su pomenuli tu opciju i jasno su objasnili da je količina telefona na tom području ogromna
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ima da uplatim par casa samo da provozam ovo cudoKornjaca Rade napisao:Mustang u auto školi u Požarevcu

Lep promet ce da napravi ta auto skola sa tim mustangom. Danas ako nisam cuo njih deset da je reklo isto to, uplaticu bar jedan cas samo da ga provozam
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Poruka na Aliju, posle dodeljivanja lose ocene:

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Ja sam imao zadnjih par puta razloga da im dam losu ocenu, ali se sazalim kada onako mole da im dam pozitivnu ocenu.

Ma kakvi, ja nemam takva iskustva. Niko nije nezamenljiv koliko god da je dobar, veruj mi.Delija napisao:U IT svetu je tako i samo tako i nema izuzetaka
Kolegi su ponudili da vodi neki department, on rekao da ne bi hteo da se uplice u to, jer zeli da se preseli u drugi grad u narednih par meseci, ali jos nije nacisto odlucio.
Istog momenta dobio otkaz i pozeleli mu puno srece u drugoj sredini

Koliko god da je on dobar, nije dobar koliko je dobro ostalih 350 organizovanih ljudi koji su ostali u firmi i nista nece ostati neuradjeno.
Sad trenutno je jagma za programerima, a skole su polako pocele da izbacuju nekvalitetan kadar. On 15 ljudi sto zaposlenih, sto nezaposlenih, koji se jave kod nas na oglas, mozda jednog primimo.
Jbt, dodje mi covek iz druge firme, na oglas za seniora, tamo je bio team leader, a ne zna koliko klasa moze da ima konstruktora

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Sad kad sam se sabrao, odmah sam se oduzeo - prvi program sam napisao pre vise od 30 godina
10 PRINT "Garaza rules"
20 GOTO 10

10 PRINT "Garaza rules"
20 GOTO 10
To znači da je vreme za nabavku sportskog auta 
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sent from my SM-G935F using Tapatalk