Drugaru na 307 nece da se zakljucaju suvozaceva vrata ni na daljinac, ni na zakljucavanje brave na vozacevim vratima (ostala vrata se zakljucaju). Posto na 307 nema brave na suvozacevim vratima, ima li neko ideju kako se mogu zakljucati ta vrata dok se ne ode kod majstora?
Zakljuca se iznutra i prespava u kolima
Sad bez zezanja, jel ima opciju da podiže prozore kad dugo drži zaključavanje na ključu? Ako ima može da udje unutra, zakljuca, izadje kroz otvoren prozor i podigne prozor daljinski
jedino da skine plastiku vrata pa da cimne tamo polugu za zakljucavanje. Ako je skidao ikada , prilicno ce brzo skinuti, ako nije , onda nek parkira uz nesto da ne mogu fizicki da se pridje vratima
Mislim da ni to ne pomaze jer on ima ono dugme koje zakljucava sva vrata, sto mu dodje isto kao i na kljuc. Vise sam mislio na neko mehanicko zakljucavanje brave, da ima neka fora to uraditi.
Mislim da bi pomoglo, jer je verovatno crko taj elektro motor , pa bi mogao manualno da ga pomeri. Na dva auta sam sredjivao to i na oba je princip bio isti ..
Nema, ima samo na tabli dugme za zakljucavanje vrata i to je to. Nema ni one polugice sa gornje strane tapacira kao na starijim automobilima. Meni je neshvatljivo da nema bravu za kljuc na suvozacevim vratima.