Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Re: Sport

Post od Piros »

Procitao sam izjave i Krstica i Stimca i nazalost moram da se slozim sa njima :( . Momci su dali svoj maksimum za reprezentaciju, a ljudi ih pljuju :glavomuzid: . Oni su bar dosli da se bore za Srbiju i najmanje sto su zasluzili da ih neko pljuje :twisted: Neka sluzi na cast takvim "navijacima"
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Da smo prošli polufinale SP protiv Turaka kad su nas pokrali i da smo sada ušli u barem u polufinale što je bilo logično s obzirom na naš plasman na kraju grupe svi bi klesali Dudi spomenik, a ovde se uvek nađe neka dovoljna grupa ljudi koji bi osporvali bilo koga. Da je Duda star, da nema energije i druge gluposti pričalo se i ranije, pa je u došao u Olimpijakos i od grupe solidnih i mladih igrača napravio šampione sa poletnom igrom. Ovde je iznedrio dve generacije mladih igrača. Ah, da tako smo i Obradovića mazali govima 2005. da je i on (sa Ivkovićem) prevaziđen sa "basket kontrolom" i da njegovi timovi ne znaju da igraju brže, pa smo ga izgubili za reprezentaciju zauvek, a on naređao još gomilu titula. I da ne zaboravimo - on ovo čovek radi samo iz ljubavi prema košarci i kao lični izazov...inače mu ovo u životu uopšte ne treba. Mogao je da odere neke Turkei da puši tompus dok gleda na Bosfor dok mu ekipa pomoćnih trenera odrađuje 80% posla.
Niko nije bio prorok u svom selu.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Steta bi bila da Krstic ne igra na SP, ali mu se nema sta zameriti. Godinama je vec oslonac ekipe i jedini "stariji" koji svake godine igra. Guli po Rusiji i EL (za pare naravno) cele godine, a onda celo medjuaezonu provede na pripremama i prvenstvima, pa opet. Njemu ovo ne treba za afirmaciju, a sigurno bi bilo bolje da leci povrede, odmara i provodi vreme sa porodicom... Zato, svaka mu cast i ako ne bude igrao za repku u buducnosti.

Pare cine svoje i u buducnosti ce na EP biti sve manje velikih zvezda (u svim ekipama, ne samo kod nas). SP je takodje upitno, a OI su vec druga prica.

TT
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

starac vujadin napisao:...Ah, da tako smo i Obradovića mazali govima 2005. da je i on (sa Ivkovićem) prevaziđen sa "basket kontrolom" i da njegovi timovi ne znaju da igraju brže, pa smo ga izgubili za reprezentaciju zauvek, a on naređao još gomilu titula...
Sečam se kada je posle one čuvene konferencije za štampu, gde je na nogama preživeo nervni slom, došao kod onog debila Ćosića na B92 u Poligraf. Mnogo smireniji nego par dana ranije, objašnjava kako i šta... i nakon 15 minuta analize i priče uleće Ćosić sa pričom:"Ok, to je vaša verzija priče. Međutim, postoje i druge verzije ovog neuspeha. Koliko ima istine u tome da se vi kao trener niste prilagodili napadu od 24 sekunde(uveden 2000. godine), da vaše ekipe igraju staromodno i sporo?"

Željku krenu oči da ispadaju iz face, hvata se za glavu(ali bukvalno).
Kaže Ćosiću:"Jel ti znaš da sam ja bio prvak Evrope na napad od 24s? Jel znaš da sam uzeo 4 titule i 3 kupa Grčke na taj napad? Ko ti je rekao da me ovo pitaš, ko te nagovorio?
Slušaj, o košarci nemaš pojma. Možeš da me pitaš šta hoćeš o svemu oko reprezentacije, ali o košarci sa tobom ni reč - dovedi tog koji ti je pisao ova pitanja pa ću sa njim da diskutujem."

Tog Željka cela Evropa traži, odavde je otišao namazan govnima. Verovatno smo mi u pravu a ostali nemaju pojma...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Secam se te emisije kao da je juce bila. Zeljko je izgoreo!!! Ali to je tipicno za B92, oni uvek znaju sve kako i sta ...
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

pedja napisao:Steta bi bila da Krstic ne igra na SP, ali mu se nema sta zameriti. Godinama je vec oslonac ekipe i jedini "stariji" koji svake godine igra. Guli po Rusiji i EL (za pare naravno) cele godine, a onda celo medjuaezonu provede na pripremama i prvenstvima, pa opet. Njemu ovo ne treba za afirmaciju, a sigurno bi bilo bolje da leci povrede, odmara i provodi vreme sa porodicom... Zato, svaka mu cast i ako ne bude igrao za repku u buducnosti.

Pare cine svoje i u buducnosti ce na EP biti sve manje velikih zvezda (u svim ekipama, ne samo kod nas). SP je takodje upitno, a OI su vec druga prica.

TT
:plusone: za komentar o Krsticu.
Za reprezentaciju se igra prvenstveno srcem . Sigurno da npr. Nenadu Krsicu i Toni Parkeru novac nije motiv za igru u reprezentaciji. Ceo duh oko reprezentacije Srbije je los , ne znam sta je potrebno uraditi da bi ovaj narod stao uz njih. Najgori su novinari, poludeo sam na jucerasnju naslovnu stranu Blica http://www.blic.rs/naslovna-stampano-iz ... 21-09-2013 :twisted: . Cime su Duda i reprezentacija zasluzili da pred najbitniju utakmicu kreteni objave ovakav tekst.
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

kakvih se gluposti nacitah u zadnje dve strane...sve strucnjaci, moj do mojega :kezo:
svaka kritika se proglasava pljuvacinom, alo bre...prosli put bili bili 8. a sad 7. jel treba da ih dizemo u nebesa?
plej mega vizure, ej bre mega vizure, igra protiv onih azdaja. igru organizuje decko koji je imao pokidane ligamente na obe noge. nije on kriv, kriv je onaj koji ga je doveo.
a onaj stimac...balvan bio balvan ostao. sta, borio se za srbiju? i moj deda se borio za srbiju pa nije trazio medalju i spomenik. nije mu kosarkaski teren bojno polje. bolje bi mu bilo da je smanjio krmenadle i snicle i da je radio na tehnici i brzini umesto sto kenja preko medija.
a o krsticu niko nikad nije napisao ruznu rec tako da manite se spletkarenja
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

steva_anya napisao:Secam se te emisije kao da je juce bila. Zeljko je izgoreo!!! Ali to je tipicno za B92, oni uvek znaju sve kako i sta ...
Ima li to na YT ? Nisam gledao. Mislim da ce se Zeljko vratiti jednom.

Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Nema ta emisija na YT, i ja sam je tražio nekoliko puta. Ali konačno ima fin snimak one čuvene konferencije za štampu posle poraza od Francuza, baš sam se danas podsetio. Jbt koliko je stvari Željko prorekao, neverovatno...

@Crni: ekipu stručnjaka ovde činiš ti i ostatak forumaša koji "provereno znaju" razloge ovakvog našeg rezultata na prvenstvu, "znaju" kakva je atmosfera u timu, "znaju" da li su akcije koje igraju dobre ili ne kao i to koliko selektor ima autoriteta. Takođe "znate" koga je trebao da povede na pripreme a nije poveo, mada vam u koncepciji škripi to što nijedan od tih koji se "trebali, a nisu povedeni" - nije plej. Stoga bi i sa tim vašim "nepravedno izostavljenima" opet igrao taj "plej iz Mega Vizure"(jbt koliko ovo potcenjivački zvuči, fuj...). Hej, on sa 19 godina ne igra za Lejkerse, pih kakav nesposobnjaković :glavomuzid:

Sa druge strane, taj Veličković kojem smo se svi do kraja nadali i taj Marjanović kojeg vi eksperti ne možete da prežalite - isto provedoše zadnju sezonu u toj istoj Mega Vizuri. A obojica po 25+ godina. Ali to njima očigledno nije rupa u CV-u...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Piros napisao:
pedja napisao:Steta bi bila da Krstic ne igra na SP, ali mu se nema sta zameriti. Godinama je vec oslonac ekipe i jedini "stariji" koji svake godine igra. Guli po Rusiji i EL (za pare naravno) cele godine, a onda celo medjuaezonu provede na pripremama i prvenstvima, pa opet. Njemu ovo ne treba za afirmaciju, a sigurno bi bilo bolje da leci povrede, odmara i provodi vreme sa porodicom... Zato, svaka mu cast i ako ne bude igrao za repku u buducnosti.

TT
:plusone: za komentar o Krsticu.
Za reprezentaciju se igra prvenstveno srcem . Sigurno da npr. Nenadu Krsicu i Toni Parkeru novac nije motiv za igru u reprezentaciji. Ceo duh oko reprezentacije Srbije je los , ne znam sta je potrebno uraditi da bi ovaj narod stao uz njih. Najgori su novinari, poludeo sam na jucerasnju naslovnu stranu Blica http://www.blic.rs/naslovna-stampano-iz ... 21-09-2013 :twisted: . Cime su Duda i reprezentacija zasluzili da pred najbitniju utakmicu kreteni objave ovakav tekst.

retki su kao on da igraju i dalje i za to pozrtvovanje mu svaka cast. mada kao sto rekoste mlada je ekipa i treba im vremena i jos velikih utakmica kao celini da ocvrsnu i bice i mnogo boljih rezultata verujem.

Ko zna ko je plati ovakav tekst pred utakmicu, ali ljubomora i nadmenost nemaju granica. :glavomuzid:
Slika
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

Miloš Teodosić, Milenko Tepić, Aleksandar Rašić, Ivan Paunić, Nemanja Bjelica, Stefan Marković, Marko Kešelj, Nenad Krstić, Kosta Perović, Milan Mačvan, Duško Savanović, Boban Marjanović.
oni su pre dve godine bili osmi
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Slika

Fudbaleri Zvezde na zahtev navijača predali svoje dresove!

D. Nikolić - Blic

Loš početak sezone, u kome su odavno ispali iz evro-konkurencije, a u šestom kolu Superlige već po treći put ostali bez celog plena, i to drugim porazom - 1:0 od Voždovca, fudbalere Crvene zvezde doveo je u tešku situaciju na Vračaru: po okončanju meča, slušali su brojne uvrede sa tribina, a onda su im navijači crveno-belih zatražili da predaju dresove.

Uz povike "Bacite dresove", nakon što su bili "terani" uzvicima "Iz Zvezde, iz Zvezde, marš iz Zvezde!", fudbaleri trenera Slaviše Stojanovića su po završetku utakmice podeljeni od strane navijača na dve grupe.

Sa tribina je stigla instrukcija da se po strani izdvoje golman Boban Bajković i organizator igre Miloš Ninković, kako ne bi bili među svim ostalima - po kojima je osuta prava paljba nezadovoljstva.

Svi preostali Zvezdini prvotimci su navijačima predali dresove, ostavši još oko minut pred njima, dok su sa tribina stizale salve zvižduka i poruka kako oni, takvi, nisu dostojni dresa nekada slavnog i nekada uspešnog kluba.
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Re: Одг: Sport

Post od crni »

Hahaha...dodje mi suzu da pustim. Kakvi debili

Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
-Čarls Bukovski-
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ja u zivotu vece ponizenje video nisam. Ovo je stvarno kraj drzave, civilizacije, mozga, kraj svega.

Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

ogi, potpuno se slazem sa tobom. kraj. moral ovih jadnika je trenutno u devetom krugu pakla
-Čarls Bukovski-
Odgovori